Reklama

Reklama

Temná komora

  • USA Darkroom
Trailer

Obsahy(1)

Tajemný vrah vyzbrojený sekerou a fotoaparátem zavraždí manželský pár přímo v jejich venkovském domě. Ve stejné době přijíždí nedaleko odsud domů na prázdniny studentka Janet. U rodinné večeře se sejde celá dívčina rodina: matka, dědeček, sestra Cindy a dva Janetini bratranci. Jediný kdo chybí je Janetina druhá sestra Paula a Janet s Cindy se za ní druhý den na přání matky vydají do karavanu jejího podivínského přítele, dřevorubce George. Paulu ale naleznou v karavanu mrtvou a George před nim uteče. Dívky zjišťují, že ať už je vrahem kdokoliv, nejen že nemíní s vražděním přestat, ale navíc se na ně důkladně připravil, když celou rodinu na odlehlém statku dokonale odřízl od civilizace. Ale je vrahem skutečně pomatený George? A jakou spojitost má masakr s podivným požárem domu Janetina strýce před deseti lety, při kterém zahynul její otec? A temná komora ve sklepě domu? A co nato Jan Tleskač? (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

choze 

všechny recenze uživatele

Text na přebalu videokazety: Nenávidí celý svět. Je posedlý smrtí a vraždí mrknutím oka. Své oběti si před vraždou i po ní fotografuje a terčem zvrácených choutek se stávají i jeho přátelé, obyvatelé osamělé farmy. Nikdo netuší, že bestiálním vrahem je právě on... Tak co, navnaděni? Tak za tehle amatérský whodunnit slasher (spolurežírovaný Mastorakisem) vděčíme distribuční společnosti SMART, která se podobně jako souběžně fungující ALVIM nebo pozdější MIDO, orientovala takřka výlučně na akční a hororovou produkci kategorie B a C. Jenže zatímco se ALVIM mohl pochlubit svou úctyhodnou kolekcí Nico Mastorakise (SMART jim nějak vyfoukl jen HIRED TO KILL a WIND, vyfoukl chápete :) a MIDO oběma PHANTASM a CYBORG COPY, SMART nám nabídl jen anonymní ultralevné céčkové shity jako PŘÍŠERY ÚTOČÍ nebo KREV ZA KREV. Sedmi slovy - absolutní dno videotrhu první poloviny 90. let. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Celkom prekvapenie s tunajším hodnotením, pretože podobné vyvraždovačky majú o niekoľko desiatok percent viac. Ide o klasický osemdesiatkový triler väčšinou s no name mladými hercami a s množstvom celkom fajn prevedených ľakačiek, kde sa do predposlednej chvíľe nevie, kto je masovým vrahom. Mínusom je, že rodinnovražedné chúťky vraha nie sú dostatočne vysvetlené, jednoducho sa iba konajú. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama