Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexis Winston je talentovaná krasobruslařka pocházející ze skromných venkovských poměrů, která v krajské soutěži upoutá trenérku olympijské reprezentace natolik, že ji zajistí sponzory a přijme ji do svého týmu. Náhlá popularita, tlak médií, závist a ironické poznámky kolegyň, hádka s přítelem a špatný konec jedné ze soupeřek ji vykolejí natolik, že si neopatrnou jízdou způsobí při pádu úraz hlavy s trvalými následky v podobě částečné ztráty zraku. Po počáteční rezignaci se za pomoci otce a přátel vzchopí a pokusí se i přes svůj hendikep znovu dostat na vrchol. Předvede v kvalifikační soutěži skvělou jízdu před nic netušícím publikem a závěrečné odhalení je opravdu velmi dojemné. (Skuby47)

(více)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ze všech těch filmů odehrávajících se na ledě, se mi snad opravdu líbil asi jen tenhle. Nešlo jen o nějakou tuctovou slaďárnu, spíš bych se přiklonil k dramatu s příjemnou atmosférou i hrdinkou. Příběh ještě nebyl až tolik ohraný, takže se na to dalo dívat bez předsudků a hlavně se u toho člověk nenudil. Takže v tomto případě dávám mírně palec nahoru, ale stačilo mi to vidět jen jednou… ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tenhle film viděla jako malá. Bylo mi tak maximálně 10 let. Úplně náhodou jsem si ho nahrála na VHS, ale potom jsem ho omylem smazala jiným filmem. Dost mě to tenkrát mrzelo bo to od té doby v televizi nedávali. A jak šel čas, tak sem nakonec i zapomněla název filmu, ale děj jsem měla stále v paměti. Několikrát jsem ho hledala a nemohla jsem ho najít, až dnes. Pustila jsem si ho asi po 15ti letech a je to snad ještě silější zážitek než tenkrát ... Já prostě krasobruslení miluju a tenhle film nemá chybu. Mrazilo mě od začátku dokonce. Určitě to všem doporučuju a dávám 5 hvězdiček. Jinak to nejde. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Toto sportovní drama s příměsí romantiky z krasobruslařského prostředí jsem prvně viděla v televizi v roce 1995. Dojemný příběh, sympatičtí herci, atraktivní prostředí, krásná hudba a dobré sportovní výkony dodaly tomuto snímku o dívce, která se po těžkém úrazu dokázala s pomocí přátel vyrovnat se svým zdravotním postižením a vrátit se znovu do života, diváckou přitažlivost. I když filmů na toto téma o boji člověka s vlastní nemohoucností byla natočena celá řada, tento má mezi nimi důstojné místo. Možná, že hlavní představitelka je lepší sportovkyně než herečka, ale i tak mě závěrečná emocionální scéna přiměla vytáhnout kapesník. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama