Reklama

Reklama

VOD (1)

Neschopný inspektor Bung vyšetřuje případ mladých krásek, ze kterých ďábelský doktor Watt s atraktivní upírkou Valerií a šílencem Oddbodem dělají figuríny do výlohy. (Netflix)

Recenze (4)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zajimava Fenella Fielding v takove jakoby hororove komedii...nevim, asi jsem si k tomu nedal dostatecne britsky caj, ale ja se moc nesmal (ani nebal, samozrejme). Na druhou stranu to nijak neurazi, je to takova odpocinkova podivana k chripce...kdyz v pulce usnete, nic se nestane. 3- ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

12. Carry On Screaming! (1966)___ Musím uznat, že parodie hammerovských gotických horrorů se Carry on týmu docela povedla. Masky Oddboda a Oddboda jr. jsou fakt hnusný, až se musíte smát. Kenneth Williams jako závislák na elektrice Dr. Watt (a la Frankenstein), Jim Dale opět v roli hlupáčka, Charles Hawtrey tentokrát jen ve štěku s nedobrým koncem a dvojice naprosto nekompetentních detektivů marně hledající krásnou Angelu Douglas - tak jen do toho! ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia s primitívnymi maskami, ktoré sú také milé, že sa divákovi páčia. Paródia na "hammerovky" vyšla, zábava je zaručená. Štvrtá recenzia. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela se podařilo zachytit atmosféru hororů od Hammeru a je to i celkem zábavné na jedno kouknutí, ale jinak průměr a nic co by stálo za to vidět znovu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama