Reklama

Reklama

V tomto skvělém filmu se Arthur, D.W., Buster, Alan, Francine, Binky a zbytek partičky připravuje na Vánoce. Arthur daruje mamince dárek, jenž se jí líbí a jaký se mu ale podařilo rozbít loňský rok. A je znovu nešťastný, protože se mu to podaří tento rok taky. Arthurův strýček mu přinese jiný dárek, aby ho mohl darovat mamince. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Krnac 

všechny recenze uživatele

7/10 vzhľadom na cieľovku. Film je rozdelený na 2 časti, Arthurova linka čo je klasický vianočný príbeh o vianočnom zhone a sekundárna linka jeho spolužiakov ktorá je o rôznorodých zvykoch a o potrebe pochopiť že každý olsavuje Vianoce inak, je to najlepšia časť tohto filmu. Samotný film pre deti dobrý, ako doplnok seriálu je to úplne výborná vec na Vianoce, cieľovke odporúčam. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Na rok 2000 zastaralá a nie príliš sympatická animácia a bohužiaľ iba tuctový vianočný príbeh o tom, že na Vianoce nie sú dôležité darčeky. Naviac, je beznápaditý, či už pri humore alebo celkovo. Sympatický je aspoň v tom, že ukazuje zvyky pri slávení Chanuky. ()

Reklama

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Cez vianočné sviatky to môže byť celkom dobré, ale inak je to slušná nuda. Animácia a ani samotný scenár nie je nejako extra obstojná. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama