Reklama

Reklama

Pro špionážní výcvik byla speciálně vybrána skupina amerických špičkových vojenských pilotů. Poprvé je mezi nimi i žena. Když je z letadel vysadí do odlehlé filipínské džungle, kde měli v rámci výcviku předstírat, že jsou na útěku a ukrývat se před pronásledovateli, jejich úkol se zdá být prostý: nenechat se chytit a získat co nejlepší ohodnocení. Brzy se ale ukáže, že štvanice je skutečná. Pálí po nich ostrou municí a jeden po druhém jsou lapeni a uvězneni v táboře pro válečné zajatce. Jejich velitel, veterán Vietnamu, vyvinul vlastní sadistické výcvikové metody, a je odhodlán je všechny za každou cenu zlomit. Možná jsou to vynikající piloti... budou ale dost tvrdí, aby přežili zajetí v pekle? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Martin741 

všechny recenze uživatele

REziser Eric Karson je len rutiner bez vyraznejsieho talentu. Co som si pozeral jeho filmografiu, nikdy nenatocil nic co by obstalo v case. Toto je len sivy sedivy priemer, silne pochybujem, ci sa vobec tocilo vo filipinskej dzungli, na to tvorcovia nemali dostatok penazi, si myslim : 50 % ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Názvem a často i covery to trochu parazituje na různých WIPkách, ale fakticky jen okrajově. Provedení je vcelku profi, zápletka poměrně originální, jen ta akce mohla být trochu nápaditější a dynamičtější a hlavní záporák rozhodně charismatičtější (Roundtree aka strejček Steva Jamese sekunduje ovšem zdrařile). ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Trošku mě překvapilo že tuhle Karsonovu střílečku ještě nikdo nehodnotil. Kdysi film u nás vydaný společnosti Bonton home video na originální videokazetách, běhal po našich půjčovnách těsně po revoluci. Je to klasická střílečka v džungli plné těch špatných a hrstka těch dobrých se snaží vyváznout se zdravou kůží :-) Nic zásadního, takových filmů byly natočeny stovky! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Namet filmu je nieco medzi nemeckym Das Experiment a vycvikovou castou z Full Metal Jacket. Skupinka vojakov ma absolvovat specialny vycvik v ktorom budu testovat ich odolnost voci muceniu a podobnym radovankam. Technicka stranka filmu je v poriadku a sem tam sa najde aj celkom funkcna a rokmi osvedcena technika mucenia, ale reziser sa absolutne vysral/nezvladol psychologicu cast, takze cele to mucenie pôsobi ako pohodovy kemping v ktorom divak citi, ze ucastnici môzu kedykolvek ukoncit hru. Pretoze to fakt pôsobi jak hra a nie drsny vycvik. Najviac ma pobavila scena s waterboardingom v ktorej opatrne leju hrncekom vodu na vreckovku nacapenu na xichte jednej ucastnicky tohto vycviku. To bolo drsne jak svina. Pôsobivosti vymyvania mozgov pri vycviku z Full Metal Jacket sa tento film nepriblizuje an nahodou. Po hodina sa konecne film trochu zdramatizuje, kedze sa ukaze, ze cely program vedie typicky beckovy jednorozmerny zaporak, ktory ma evidentne nedostatok sexu a tak zacne robit koniny. Finalnu dvadsatminutovku tvori klasicke pobehovanie po dzungli a prestrelky. Napriek slubnemu nametu som tusil, ze to packal Karson poserie ako vzdy. 4/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama