Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina turistů, kteří tráví dovolenou v lese, a skupina táborových poradců, kteří trénují ve stejném lese, se ocitnou v teroru zákeřného psychopata. (JasonCZ)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zasnežený nočný les je prostredie ako stvorené pre napínavý a atmosferický slasher, ktorý som očakával. Ako však už vyplýva z môjho hodnotenia, je to jedna veľká nudná kokotina. Tu mi už ani nevadila nezaujímavá postava zabijaka so sekerkou či nudný dej, čo mi už však vadilo, sú vraždy mimo záber a úplná absencia krvi či gore. Keď už v slasheri tie vraždy stoja za houby, je to bieda. Čo bolo však najtragickejšie, je hudba. Liezla mi totiž na nervy od úplného začiatku a samozrejme sa počas tých 90 minút ani raz nezmenila, dookola tie isté tóny, proste na porazenie. Zakopala kompletne celú atmosféru, ktorou ako jedinou mohla táto blbosť disponovať. Bodík za kameru. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce dost mizerný slasher, který se sice odehrává v atraktivním prostředí zasněžené lesní krajiny, jenomže kromě slušné hudby (tady se s Riccim neshodnu), nápadně připomínající ústřední melodii z Halloweenu, nenabízí vůbec nic zajímavého. Hlavní řezník v kovbojském klobouku a slunečních brýlích působí v tomto prostředí jako pěst na oko, přičemž samotné mordy postrádají jakoukoli invenci, nehledě na to, že z nich není moc vidět. Jedna vražda však koule má, konkrétně – pozor SPOILER – propíchnutí policajta kůlem vrženým ze stromu, to jsem pochvalně zachrochtal. :-) Jinak to je ale děsná nuda. Přesto i tento nepovedený kus si myslím pozornost fanoušků žánru zaslouží, třebaže ve světě vyvražďovaček najdeme MNOHEM lepší filmy. ()

Reklama

Reklama