Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin Bamford je londýnským porodníkem se zlomeným srdcem a spoustou žárlivého vzteku potom co zjistí, že jeho manželka spala se třemi jeho kamarády. Uteče do malé cornwallské rybářské vesničky, na kterou se upne do takové míry, že odmítá odjet s nevěrnou manželkou, která si pro něj přijde. Přestože hledal jen týden odpočinku, Dr. Banford zjišťuje spoustu zajímavých tajemství, které se ve vesničce Port Isaac tutlají a zjistí, že se zamotal do vzrušujícího skandálu, který se ve vesničce za poslední století stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Doktor Martin je príjemný rodinný snímok, ktorý sa na nič nehrá a so svojim typicky britským humorom vykresľuje charaktery hlavných postáv. Napriek značne jednoduchej dejovej linke sa na to dalo pozerať a divák sa pritom zabaví a odreaguje. Martin Clunes je celkom charizmatická postavička. Škoda, že to dejovo nebolo viac premakané a možno keby to malo menej televízny look, asi by som ešte jednu hviezdu pridal. 65 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mám tenhle seriál včetně TV filmů rád. Postavy jsou uvěřitelné, hlavní hrdina je sice sem tam trošku trouba, ale jinak odborník na svém místě, který jen hledá svou pozici po životním otřesu. K tomu suchý britský humor. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama