Reklama

Reklama

Picard cestuje časem a snaží se zabránit zničení lidstva. (SkyShowtime)

Recenze (46)

Lamount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holt finale kultovniho serialu, jak se patri. Posadka kapitana Picarda si nemohla prat lepsi rozlouceni - tedy rozlouceni s TV obrazovkou, protoze posadku cekalo jeste nekolik filmovych eskapad. Zavrseni serialu s cestovanim v case a vyobrazenim oblibenych postav v budoucnosti ci "alternativni budoucnosti" se vydarilo! ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náročné, ale zároveň naprosto skvělé finále, špičkového seriálu ze světa ST. Proplétání minulosti a budoucnosti, bylo výborné i přes trochu nejasnou logiku. Q jsem kdysi moc rád neměl, ale dnes ho považuji za důležitou součást tohoto vesmíru. Dnes už víme, že i budoucnost všech bude úplně jiná a že to vlastně ještě nebylo rozloučení a s celou partou ce ještě nekolikrát setkáme, ale seriál jako takový, velice důstojně končí... ()

Reklama

Phily3 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo dát 6 hvězdiček tak dám. V posledních 2 letech jsem viděl všech 178 dílů STNG. Celá show byla zakončená tímto fenomenálním dvojdílem. Po tolika hodinách a dnech strávených s posádkou mi USS Enterprise přišla jako druhá rodina. A tato závěrečná epizoda mi druhou rodinu opravdu připomíná :) Navíc se v ní objevuje moje oblíbené cestování časem. Nebylo co řešit. ()

diodoros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečný diel Star Trek seriálu Nová generácia. Kapitán Picard cestuje v čase, zistí, že za tým stojí Q a ukáže sa, že v hre je toho viac ako kedykoľvek predtým... Hoci všetci herci sú výborní (aj keď hrajú svoje staršie verzie), tento film sa točí okolo Picarda a teda očakávateľne výkon Patricka Stewarta je najlepší. Efekty sú kvalitné, dej sa odohráva rýchlo bez hluchých miest a celý čas nestráca tempo a hlavne, príbeh je vykonštruovaný zaujímavo, je posplietaný, čo môže niekomu pôsobiť mätúco, divák sa však čoskoro dostane do deja a už sa nestratí. Hlavnou témou je opäť pôsobenie ľudstva, jeho bezočivosť a žiadostivosť po objavovaní (nie po poznaní), ktorá môže vyústiť do sebazničenia. Dôstojný film na ukončenie série. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem seriálovou Novou generaci sledoval už hodně dávno a pamatuji si jí trochu jinak. Závěrečný film má celkem zdařilý námět, ale tomu naivnímu zpracování plného logických děr a tradičních technokeců se nešlo nesmát. Asi nejvíc mi zavrtalo hlavou rozrůstající se anomálie v budoucnosti. Pobavil mě i záběr Jonathana Frakese skrz telekomunikační okno, kde snad tvůrci použili záběry z pilotního filmu, aby docílili jeho mladického zjevu....a Q mi skutečně moc nesedí, jeho řeči, obzvláště ve Francii před 3mi a půl miliardy let o aminokyselinách, byly slušně mimo. Mimoto, co tam dýchali? :-) Nebo to byla jen představa? Jako vlastně celý tenhle díl? Jo jo, jsem pruďas, je to Star Trek, chápu :-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • USS Pasteur je pojmenována po Louisi Pasteurovi, francouzském chemikovi, který vyvinul první vakcínu proti vzteklině. (Terva)

Reklama

Reklama