Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravdivý příběh britského zločince Johna MC VICARA. Skutečný a neuvěřitelný příběh Johna MC VOCARA - muže, jenž se postavil vězeňskému systému a odmítl se vzdát. Roger Daltrey předvádí přesvědčivý portrét MC VICARA ve filmu, který vás možná šokuje svým realistickým ztvárněním násilí a drsné brutality. Film MC VICAR byl natočen podle pravdivého příběhu britského zločince Johna MC VICARA. Zaujme vás autentičnost, s jakou líčí reálný obraz života v britském vězení a nečekaným rozuzlením, které vrcholí MC VICAROVOU rehabilitací.. Na scénáři se spolu s režisérem podílel také John MC VICAR, podle jehož autobiografie byl snímek natočen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

paascha

všechny recenze uživatele

Distributor je buď kretén nebo spolkl něco hodně vydatnýho. Co to je proboha za blábol??? Silně mi to připomíná reklamu na jediný opravdový jogurt s velkými kousky ovoce, ketré nejsou v jiném jogurtu.Jen v tomto opravdovém jogurtu jsou ty největší kousky ovoce... ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Maximálně nesympatický představitel hlavní role, téměř nesrozumitelná britská angličtina a celkem napínavý útěk z vězení. Tyto 3 věci si vybavím, když si na tento film vzpomenu. Rozhodně nejde o brutální a násilný film, jak zde píše distributor. A tomu "nečekanému rozuzlení" jsem se také musel spíš smát...Člověk čeká bůhví co a ono...no nic:-) Nebudu spoilerovat:-) Celkově hodně slabé 3 hvězdy. ()

Reklama

Thewho18 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh dlouho nenapravitelného kriminálníka, ve skvělém podání horkokrevného Rogera Daltreyho. Scény z vězení jsou skutečně poměrně realistické, ovšem rozhodně ne brutální jak se zde píše v obsahu. Johnovi a jeho kamarádovi nezbýva, než jako obvykle kopat a kopat, ovšem když vám k tomu hraje povedený soundtrack nuda se nedostavuje. Jinak příběh je inspirován skutečným životem Johna McVicar, který si nakonec odseděl 26 let. Ve vězení vystudoval sociologii a dnes je úspěšným novinářem a reportérem. "Being a thief is a terrific life. But the trouble is they put you in jail for it" John McVicar B.Sc. ()

faana21 

všechny recenze uživatele

Poněkud sterilnějšího typu zpracování útěku z vězení, kterých jsme už viděli několik a nutno říci, že lepšího kalibru. Film je inspirován skutečnými událostmi hlavního hrdiny... pardon - představitele ( k hrdinovi má daleko asi jako sever k jihu ) a mě by skutečně zajímalo, co se skutečně událo a co vyprodukovala lidská fantazie. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Klasický vězeňský útěkový film, který nepřekvapuje ničím, co by v tomto žánru již někdy někde nebylo, ovšem vyjma samotného závěrečného konstatování kudy se po titulcích život skutečného Mc Vicara ubíral. Trošku mi vadila nemožnost ztotožnit se s jednáním hlavní postavy, která je natolik hysterická a nelogicky agresívní, až je většinu filmu protivná. Filmařsky je to perfektní. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama