Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Totalne kruta cernocerna komedie, ktera se misty stava hodne psycho dramatem. Tohle je fakt neskutecnej masakr, od prvni chvile zacne sled brutalnich, hysterickejch nebo hodne vtipnejch scen a vsemu tomu nasadi korunu zaverecna scena. Takle jsem se uz dlouho nenasmal. Herci jsou fakt vyborni, hlavne Slater, kterej ma vzdy plan a totalne protivna Cameron Diaz. Navic neni ve filmu nouze o brutalni a krvavy sceny. Je to proste masakr a Peter Berg je zkratka dobrej. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat dobrý thriler. Díky debilnímu českému názvu mi bylo od začátku sice jasný kolik umře lidí a Cameron Diazovou bych si teda opravdu nevzal (a hlavní hrdinu jsem nechápal), ale jinak postavy, situace, nervydrásající napětí a i skvělé hlášky a scény, korunované výbornou pointou tvoří fajn film. ()

Reklama

RXP 

všechny recenze uživatele

Keď je vonku zlé počasie a nálada na bode mrazu, neexistuje lepší recept ako pustiť si dobrú vybijanú. Dobre že som pohrdol zápasom MS v hokeji a pozrel som si match tohto už klasického filmového športu. Telá sa začali hromadiť, začalo to mŕtvou striptérkou a skončilo kto vie kde a mne bolo po chvíli jasné že hrdinovia z vo štvorici po opici ešte celkom dobre dopadli, pretože vo Vegas sa stávajú aj horšie veci ako to, že vás sleduje nasratý Mike Tyson. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

nie príliš vydarená komédia plná prvoplánových a nie veľmi vtiných vtipov a samoúčelného sadizmu, ktorý tiež nie je nič moc. nie je to úplne zlé, nie je to až totálne bahno, zopár svetlých momentov si tám nadšenci brutality a čierneho humoru nájdu, ale v podstate dosť zbytočné sklamanie z neveľmi podareného filmu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $9,898,412Tržby Celosvetovo $12,700,000║ Tak čierna komédia a Peter Berg, trošku čudná kombinácia, lebo pokiaľ tam nie je priestor pre akciu čo jediné Berg dokáže vo svojich filmoch zvládať tak nie je šanca na úspech, toto čo ponúka mi príde ako predvídateľné tápanie z občasným nápadom čo zaujme, škoda že tomu chýba aj také odľahčenie, mohlo to byť tým pádom aspoň o niečo zábavnejšie. /35%/ ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)
  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)

Reklama

Reklama