Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je těžké bránit dceři v touze po milostných zážitcích, když si matka sama užívá vášnivý románek s pohledným lékařem. Výchova dítěte není snadná věc a pro rozvedenou matku to platí dvojnásob. Přesvědčí se o tom i Jess, která se stará o patnáctiletou Saru. Ta je nešťastná, protože je poslední ze třídy, která ještě s nikým nechodí. Je sice zamilovaná do sportovce Chada, ten si jí však příliš nevšímá. Sara má pocit, že by důvodem mohl být její vzhled. Jess si myslí, že na podobné starosti má dcera ještě dost času, a snaží se jí touhu po milostných zážitcích rozmluvit. Její úsilí však vyznívá poněkud naprázdno, protože si dcera nemohla nevšimnout, že máma právě sama prožívá vášnivý románek s nedávno rozvedeným Dr. Alexem Loftonem. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (8)

Dr Lizal 

všechny recenze uživatele

Čtyříctka Gail vypadala dobře, nadržená dcerka ("mami, všichni kolem mě to dělali, jenom já ne, bééé, pomoz mi k mrdačce!") by zasloužila casting u Pierra Woodmana a bylo milé vidět Jacka z MP. Jinak je to kompletně hrozná sračka plná debilních keců a životních mouder. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Taková televizní povídací inscenace o rozvedené matce, která objevuje zapomenuté kouzlo sexu a do toho dcera, která se sexem začíná. Jediné proč dávám aspoň jednu hvězdu je trocha lehce odvážných scén a zjištění jak vypadá a co točí hvězda Melrose Place Show.. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Takový jeden příběh ze života.. Matka, právě prožívající předtím nepoznanou vášeň, a dcera, beznadějně zamilovaná do místního hezouna, která touží být více sexy, a už se nemůže dočkat svého prvního sexu. Obě spolu mají dalo by se říct otevřený vztah, kde si říkají věci narovinu, až do té doby, dokud Sarah své dceři nezatají svou novou známost a .... Jak už jsem řekla, takový jeden příběh ze života, povedený a dobře zahraný. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Přes občasnou sentimentalitu a nereálnost slušné televizní drama o dceři a matce, z nichž jedna sex objevuje a druhá znovu objevuje, což jim oběma nečekaně komplikuje život. A i když je většina těch komplikací ze šuplete těch nejohranějších klišé, obě herečky v hlavních rolích je dokázaly v rámci možností uchopit příjemně civilním způsobem. Výborná a věrohodná byla zejména Danielle Panabaker jako pubertou zmítaná dcera potýkající se s problémy dospívání a erotickým napětím kolem sebe i v sobě. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice naivní televizní příběh o samoživitelce a její výchově své dospívající dcery v oblasti sexu i když má sama máslo na hlavě. Ano. Dcera sex objevuje a matka se k němu vrací. Jejich vztah je tak nereálný, že z toho bolí až hlava. Matka jakoby ztratila rozum a dcera puberťačka tradičně sežrala všechnu moudrost a morálnost světa. Kdo koho tu vlastně vychovává? Příšerný scénář natočen zoufale nudně s příšernými hereckými výkony. Na překonání noční nespavosti akorát. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama