Reklama

Reklama

Žabí muži

  • USA U.S. Seals: Dead or Alive (více)

Obsahy(1)

Muži sloužící u speciálních jednotek vojenského námořnictva označovaných jako SEAL patří k těm nejlepším z nejlepších. Schopných, dokonale vycvičených a nasazovaných do těch nejobtížnějších misí. Ne vždy se jim však podaří dosáhnout zadaného cíle. Casper patří k nejnebezpečnějším teroristům na světě. Akce, při níž ho měla speciální jednotka SEAL najít a v jeho úkrytu zajmout, se však nezdařila a jediný, kdo skončil v jejich rukou, byl expert na trhaviny Andreas. Přesto je jasné, že Casperovy další plány se týkají ruské superbomby Stormbreaker, největší a nejnebezpečnější bomby na světě, která právě v tu chvíli padla do rukou bezohledných albánských teroristů. Do akce je povolán tým kapitána Ricka Jeffriese, který má za úkol nejen dopadnout Caspera, ale především za každou cenu získat bombu dřív než se k ní Casper dostane a bude ji moci použít proti americkým městům. Důležitou roli v celé akci sehraje opět Andreas, který se v Albánii velmi dobře vyzná. Týmu se sice podaří bombu ukrást z dobře střeženého skladu, vzápětí je však čeká jedno velké překvapení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Rusivy vplyv na mladych, neznalost taktickych postupov, nulovo emocna akcia a toporna strelba. Iba hruby vypocet tohto vyplachu hrajuceho sa na spasitela ludstva. Elastakovi zabaci su vysmechom zarucene baviaci mudre publikum. Tuctove zaradenie sa do zastupu komedialnej serie o teplych chlapcoch a U.S. Seals. ( videne 3.2.2021, Dajto archiv) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ofiko třetí díl U.S. Seals i když samozřejmě, že jednotlivý díly na sebe nijak nenavazují. Jinak klasická levnost z doby kdy už to s těmito akčními béčky šlo do kopru. Zlatý devadesátky. Tady už nebyla invence ani prachy.15% ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Byl bych docela zvědav na rozpočet tohoto wnímku. Nemůžu říci, že by trpěl nějakými režijními výkyvy. Film zůstává stále na stejné úrovni (limitně se blížící absolutní nule). Vypadá asi jako zmenšenina nějakého průměrného béčkového filmu se všemi náležitostmi. Neposlušným vojáčkem, který se polepší a ještě obětuje život, nejrůznějšími explozemi a útěky jako z Legolandu. Jestli chcete vidět film-nefilm, vřele doporučuji. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

ešte som nikde nevidel ako sa dá jednoducho komunikovať ústami ak máte dýchací prístroj priamo v tlame ... hmm hmm ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama