Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobře fungující harmonickou rodinu řidiče autobusu Františka Strnada (I. Bareš) a knihovnice středních let (V. Jeníková) zasáhne jako blesk z čistého nebe otřesná událost: jejich nadaný, talentovaný, slušný a „hodný chlapec“ Michal (B. Holiček) se doslova přes noc stane těžkým zločincem. Jednoho dne, zdánlivě bez jakéhokoliv motivu, zavraždí svou první lásku Moniku (B. Seidlová). Rodiče nemohou pochopit, jak se to mohlo stát a pátrají po motivech, jejich okolí se od nich odklání… (Česká televize)

(více)

Recenze (71)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce.Ono to s tim Hodným chlapečkem neni zase tak ohromující. Dějová linie je přímočaře předvídající. V.Jeníková zoufale nevěrohodná a uhrančivá B.Seidlová nezdravě krátce ve své roli hrající. Za lehký nadprůměr tak může nakonec opradu jen ten chlapák B.Holíček,který exceluje na jedničku, a je tak přirozeně sviňsky, jako jeho fotříkově nepříjemný I.Bareš ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá studie o tom, co dokáže taková situace udělat se spořádanou rodinou, která si až do osudného dne žila celkem normálním a obyčejným životem bez velkých problémů. Pak se něco zlomilo a rodina se rozložila. Nechtěla bych nikdy zažít to, co prožívala ta rodina. Mohlo to být ještě trošku více vyhrocené. Prostor pro to tam byl. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ani při té nejlepší vůli se k vám nemůžu přidat. Cožpak zpracování, to se u televizních filmů přeci jen krapet pouští, ale co ten scénář, prosím vás?! V něm se skákalo jako ve Velké pardubické, a když už se děj na chvilku uklidnil, přišlo z ničeho nic oraniště. Rozumím tomu, že pan Sovjak (autor onoho scénáře) nám chtěl dát nahlédnout do běžné rodiny a vykreslit situace, které se mohou stát každému. To nebylo zas tak těžké pochopit. Jenže to na mně působilo až moc prvoplánově, povrchně a hlavu s patou aby také jeden pohledal. Nehledě na to, že pan Bareš nezahrál nic, co by nesvedl ochotník z Horní Dolní. Na závěr zdravím autora oficiálního textu distributora a doporučuji mu přiložení studené hadry k čelu, pokud si vážně takhle představuje dobře fungující harmonickou rodinu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Takovej film na téma, jak během jednoho okamžiku se všechno v životě změní. I když je to pouhej televizní film a herecký obsazení taky neni z kategorie "top", tak se rozhodně nejedná o nějaký špatný dílo. Akorát v tomhle filmu jezdí 213ka v místech, kudy nikdy nejezdila, a ještě navíc dost podivně, že jede z Hájů směrem do centra a najednou Bareš vystupuje na konečný na Hájích. Asi se ve střižně k tomu dostal nějakej vidlák. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Na naše televizní poměry vydařená záležitost. Film bodá do bolavého místa tak ostře, že jsem v něm poznal povahové rysy tak typické pro náš národ. Sobeckost, vztahovačnost, škodolibost, lhostejnost, neupřímost a mnoho dalších výživných antischopností... jediná věc, která celý film sráží je místy hluchý scénář, ve kterém je pár děr. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Igor Bareš, který hraje řidiče autobusu Františka Strnada, nemá řidičský průkaz na žádné motorové vozidlo včetně autobusu. (TomasSlach)

Reklama

Reklama