Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dostat se do světa drog je snadné. Mnohem snazší než dostat se z něj ven. Roemello Skuggs (Wesley Snipes) se rozhodl, že to zkusí. Doteď byl drogový dealer, ale rád by se toho svinstva, které mu zabilo matku a zničilo otce, jednou provždy zbavil. Jenže to znamená vypořádat se s lidmi, kteří bez zábran a výčitek zabijí kohokoliv, komu přestanou věřit. Roemellovo odhodlání je ale obrovské. Zvlášť teď, když snad konečně našel ženu, kvůli které stojí za to se změnit. Ale je v tomhle špinavém světě nějaká šance na happy end? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

"I am / I can". Wesley Snipes v dramatu z prostředí drogových dealerů v černošském ghettu. I když je sám nejsilnější součástí filmu, samotný děj je položený na vodě a zcela mimo realitu. Škoda, že scénárista zná drsnost ulice jen z filmů a v podobné čtvrti nejspíše v životě ani nebyl. Ale primárně ani tak o tom ten děj nebyl... zato pomyslnou třešínkou na dortu se stal typicky americky nepochopitelně přeslazený happy end, ...který snad měl skrytě evokovat názvoslovnou souvztažnost na new yorský Sugar Hill? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo celkem to šlo. Taková typická "nigga" gengsterka. Člověk se nenudí, a ani nikomu moc nefandí. Jen je velká škoda že ten film trvá 2 hodiny což je na takový film dost a je tu strašně moc natahovaných scén. TAkové vlažné 3*. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neviem co to bolo. Gangsterka, drama, pokus o vykreslenie bezutesnej situacie v ghettu? Z kazdeho trochu ale nic poriadne. Cely cas to vyzera ako sled hovoriacich hlav a pritom to postrada akekolvek emocie, gradaciu, napätie, cokolvek. Vyraznejsie vo filme vycnieva len jazzovy soundtrack, ktore ale mne vôbec nesedel. Herecke vykony vsetkych zucastnenych su sterilne rovnako ako samotny film. 2/10. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To je přesně ten styl černošského filmu, který nemusím.. drama, blues, naivní kecy, slzičky. Nedojímají mě tyhle frašky, spíš mi lezou na nervy a dost se táhnou. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama