Reklama

Reklama

Sole Survivor

Trailer

Obsahy(1)

Denise Watsonová (Anita Skinner) je pracovnice televizní stanice, která jako jediná přežila nevysvětlitelnou, děsivou leteckou havárii. Brzy Denisu pronásledují pocity nehodnosti, stejně jako to, že vidí, jak ji pronásledují cizí lidé a slyší hlasy volající její jméno, které nikdo jiný než ona neslyší. Bez ohledu na varování od kamarádky jasnovidky Denise se snaží pokračovat ve svém životě, zatímco je odhaleno, že měla zemřít při havárii, ale nějak unikla. Teď ji neviditelný přízrak Smrti chce získat tím, že pošle své přisluhovače, lidi, kteří nedávno zemřeli, zabít Denise a dokončit práci, kterou smrt plánovala. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Starsia Ducharina, no aj po takmer 40 rokoch je to stale len priemer. Nenadchne, neurazi, no bat sa dalo tak akurat roku 1983, dnes uz nie  : 60 % ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dosť slabá a nudná duchárina. Našlo sa niekoľko slušných momentov, ale duchovia nepôsobili nijako extra strašidelne a ako celok to bol dosť nevýrazný horor. Nebyť zaujímavého záveru, šiel by som s hodnotením ešte nižšie. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Předchůdce It Follows a Final Destination. Pomalý a zatraceně atmosférický thriller / horor. Velmi zajímavá Anita Skinner. ()

Reklama

Reklama