Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (163)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přítelka se nostalgicky vracela do dětství tím, že si pustila pár dílů tohohle britského seriálu pro předpubertální dívky. Já to nejdřív jen pasivně poslouchal, pak na to sem tam i aktivně mrknul, no a nestačím se divit zdejšímu nízkému hodnocení. Já být devadesátková, základní školou povinná holka, tak bych tenhle ne úplně blbý a ne úplně trapný fantasy seriál docela žral. Není o nic míň infantilní, než první díly Harryho Pottera a je každopádně zajímavější a záživnější, než odpudivé seriály o socialistické mládeži, kterými nás kdysi krmili komouši. ()

Koral11 

všechny recenze uživatele

Milovaný seriál mého dětství, každou sobotu ráno. :) Srovnávání s Harrym Potterem samozřejmě je na místě.. slečna Metlová - Snape, internátní škola a hromada dalšího. Ale knižní předloha vyšla mnohem dříve než Harry. Je to pro mladší publikum, když to srovnám s tím, jaké hrůzy se dnes pro děti vysílají radši bych stokrát koukala na tohle. Ale každý má svůj názor, já na tento seriál mám hezké vzpomínky. :) ()

Reklama

Snapphanar 

všechny recenze uživatele

Seriál, který dříve má mladší sestra hltala, když byla ještě malá... Ale i jí po pár dílech začal nudit, nedivím se jí. Bohužel jsem měl i možnost shlédnout dotočené nové díly tohoto podprůměrného seriálu a věřte mi, že to není nic víc, než ztráta času. Mimochodem by mne moc zajímalo, kdo do žánru tohoto seriálu "Horor"... Že je to drama a komedie- to ještě chápu, ale osobně bych to nazval tragikomedie. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné, jak to tady ostatní popisují, to není. Ano, až přespříliš to připomíná Harryho Pottera v dívčích šatech, ale určité kvality ten seriál má. Teda dokud se seriál nepřehoupne do pubertálních let, kde naše hrdinky bydlejí na jakési koleji. To už vážně začíná tento seriál vykrádat i Beverly Hills, což se k čarodějnické tématice ala Harry Potter vážně nehodí. První díly jsou takovou dobrou vystýlkou při čekání na další díly Harryho anebo při nejmenším při čtení novin. ()

darm 

všechny recenze uživatele

Asi tak před sedmi lety jsem si nařizoval každé pondělí budík na půl sedmou, abych nezmeškal na Supermaxu byť jen jediný díl.. Když jsem po tak dlouhé době viděl jeden díl tohohle "skvostu" znova, tak jsem se nestačil divit, jak je to celé totálně dementní a prošpikované opravdu uměleckými hereckými výkony.. Docela síla. Kdyby se mi to jako malému nelíbilo, bylo by to za odpad. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)
  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Doslovný překlad originálního názvu seriálu „The Worst Witch“ je „Nejhorší čarodějnice“. (ČSFD)

Reklama

Reklama