Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (164)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že debilní, zdegenerovaní Angličania majú záľubu v moderných coolových teenagerských bosorkách, čarodejniciach, kúzelníkoch a podobnej trapnej magickej hávedi. Ešte pred tým ako sa objavila filmová podoba Harryho Pottera bol vo Veľkej Británii vyprodukovaný stupidný televízny seriál "Čarodejnice školou povinné". Cieľovou skupinou boli zamindrákované, komplexom menejcennosti trpiace puberťáčky. "Nezbedná bosorka" im mala pozdvihnúť sebavedomie. * ()

Snapphanar 

všechny recenze uživatele

Seriál, který dříve má mladší sestra hltala, když byla ještě malá... Ale i jí po pár dílech začal nudit, nedivím se jí. Bohužel jsem měl i možnost shlédnout dotočené nové díly tohoto podprůměrného seriálu a věřte mi, že to není nic víc, než ztráta času. Mimochodem by mne moc zajímalo, kdo do žánru tohoto seriálu "Horor"... Že je to drama a komedie- to ještě chápu, ale osobně bych to nazval tragikomedie. ()

Reklama

Paradax 

všechny recenze uživatele

Milý seriál o jedné outsiderce, který u nás běžel dřív než se k nám vůbec dostaly první zmínky o Harrym Potterovi, takže toto srovnání absolutně není na místě, nehledě na to, že jde o seriál, a ne film. Ve své době a dětském věku měl své kouzlo, ti mladší holt mají smůlu. Obecně u všech seriálů platí, čím větší časový odstup od vzniku, tím více v divákových očích klesá. ()

darm 

všechny recenze uživatele

Asi tak před sedmi lety jsem si nařizoval každé pondělí budík na půl sedmou, abych nezmeškal na Supermaxu byť jen jediný díl.. Když jsem po tak dlouhé době viděl jeden díl tohohle "skvostu" znova, tak jsem se nestačil divit, jak je to celé totálně dementní a prošpikované opravdu uměleckými hereckými výkony.. Docela síla. Kdyby se mi to jako malému nelíbilo, bylo by to za odpad. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Mildred Virválová, Ethel Svatoušková, Amélie Krákavá, Constance Metlová, Imogen Zdatná, slečna Rozverná, slečna Brnkavá a tak dále a tak dále... ó, jak já si ujížděl už jenom na těch jménech! :-)) jednoznačně jedna z mých nejoblíbenějších guilty pleasures... ale i když se oprostím od všech kouzel nechtěného, ani zcela "objektivně" to rozhodně nepatří opad!u (vtipné, že na IMDb má The Worst Witch 6,9/10... že by tam snad nebylo dobrým zvykem hodnotit seriály po shlédnutých 5 minutách?:-O) update: tak po 6 letech nám Mildred už vyšplhala do "modrých" a u konkurence na 7,1/10 - "červená čísla" - jupí!:) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)
  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Doslovný překlad originálního názvu seriálu „The Worst Witch“ je „Nejhorší čarodějnice“. (ČSFD)

Reklama

Reklama