Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dorothy Mellowsová se po 33 letech strávených v Kanadě vrací do Anglie na panství Billa Chapmana, manžela své zesnulé sestřenice Lindy. Doprovází ji její syn Richard, který chce poznat vlast své matky. Tam se seznámí s Jane Burnovou, dcerou matčiny spolužačky Mary, která na panství dělá hospodyni. Bill s Marry je přijmou velmi chladně, podivínský sochař Steven, Janin přítel, téměř nepřátelsky. Richard náhodně zjistí, že je Steven ženatý, má dvě děti a je stíhán pro zpronevěru. Když Stevenovi řekne, že zná jeho pravou totožnost, a vyzve ho, aby odešel, Steven se ho pokusí zabít a k zakrytí stop založí požár. Jeho manželka se z novinové zprávy dozví, že leží zraněný v nemocnici, a vypraví se ho i s dětmi navštívit. Tam zjistí, že je její muž zamilovaný do Jane... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Budeš mě milovat, i když s tebou nepůjdu do té galerie?" Miluju tyhle oplodňováky. Co se tomu ale nedá upřít je, že postavy jsou většinou dámy, žádný dnešní píče. ()

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl vždyť herci v tomhle filmu ani neumí snad hrát. Čekal jsem kdy se podívá nějaký z těch nešťastníků do kamery. ()

SiMMaS odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor SPOILER na všechno od Rosamunde Pilchner!!! Vše se odehrává v Cornwallu, takže se můžete "kochat" záběry na útesy, na kterých se vše odehrává. Pokud ne tam, tak v nějakém velkém panském sídle, kde žijí vždy upravení lidé v podpadcích (ženy) a košilích (muži). Všichni umějí hrát na klavír a veškeré skryté pravdy odhalí ztracené/schované dopisy. Jako vždy se jedná o příběh o slečně, co má těsně před svatbou, ale chytne jí druhá míza s někým, koho zná vlastně od dětství... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama