Reklama

Reklama

CyberWorld

  • Slovensko Virtuálny svet (3D)
IMAX / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2000, 44 min

Obsahy(1)

Film je prezentáciou schopností najmodernejšej výpočtovej techniky a vznikol v spolupráci viacerých špičkových animačných štúdií. Diváci stretávajú známych hrdinov, akými sú Simpsonovci, Mravec Z a ďalší v novom prostredí virtuálnej 3D reality. Počítačom vytvorená sprievodkyňa, šarmantná Phig, vtiahne divákov do futuristického sveta, v ktorom šarapatia nepozvaní hostia. Vírusy, ktoré ničia počítačový kód. Phig sa proti svojej vôli stáva ochrankyňou Cyberworldu. Jej postoje ju vťahujú do príbehu plného dobrodružstiev a humorných situácií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Adman 

všechny recenze uživatele

Je to jako nějaký program, kterým nás provází jistá uvaděčka (všechno je to animace), která nás nechá nakouknout třeba do pár filmů ztvárněných do 3D podoby... tzn. např. takový mravenec Z, nebo Simsnovi... to je opravdu pěkná chvilka v kině :). Příběh je víceméně o ničem. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Kdysi v bratislavském IMAXu jsem se málem zhroutil, jak super to bylo, ale s odstupem času to byla prachobyčejná prezentace toho, co IMAX umí. O ději nejde mluvit. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Část filmu odpovídá ději i záběrům ze 6. dílu 7. série s názvem „Homer3“ seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (CANNIBAL)
  • První film ve formátu IMAX 3D s technologií Intel® Pentium® III, ve kterém se můžeme setkat s trojrozměrnou rodinou Simpsonů. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama