Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969. Hlavním hrdinou tohoto příběhu je Jim Ramroc (Sylvester Stallone), americký voják, který utíká z války ve Vietnamu. Mění si své jméno na Jim Rainbo a přidává se k podvratné skupině radikálních hippies. Společně zosnují ďábelské spiknutí proti Spojeným státům, které například zahrnuje bombové útoky na různých místech Ameriky. I když se jedná o komedii, klade si tento film spoustu důležitých otázek. Může k něčemu podobnému skutečně dojít? Mohl by být takový plán vůbec zmařen? Může být naše demokracie zachována? (videofil)

(více)

Recenze (4)

PogoJoe

všechny recenze uživatele

Předabovaná verze jednoho z prvních Slyových filmů z roku 1970 No Place to Hide (podle imdb, kde to má taky hodně nízký hodnocení). Já nehodnotím, protože jsem neviděl, ale překvapují mě ty 5-tihvězdičkový ratingy tady na CSFD. Lidi? Opravdu jste tuhle amatéřinu viděli a tolik se vám líbila? ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Totálně neznámá komedie, kde je Stallone naprosto úžasný. Viděl jsem to na ZDF. Proč ne tady v Čechách? ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Takže polovina hodnotících to samaozřejmě absolutně neviděla, důkazem je i ten úžasný komentář tady níže od martin741, z kterého je jasné, že vůbec neví, která bije a zrovna tak nejspíš i kolega Terva. PogoJoe má pravdu jde jen o předabování filmu No Place to Hide z roku 1970, plus tam jsou dotočené některé další "vtipné" záběry, jako ta s jasnovidkou. Myslím, že česká distribuce neexistuje, i když jsem viděla na dabing.cz že to předaboval Pavel Soukup a Daniel Rous. K samotnému dílu já viděl anglický originál a je to přesně ten typ filmu, který mi nic neříká, chápu parodie, ale tohle nebylo nic pro mě (rozpatlaný hovna apod.). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Casy, kedy akcny /polo/boh Stallone zacal uspesne topit svoju karieru v komediach. Ale to najhorsie /Stuj, nebo Maminka Vystreli ...../ este iba malo vyjst. 41 % ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek získal na festivalu WorldFest Huston Stříbrnou cenu, kterou si odnesl za úspěch v kategorii experimentální filmová komedie. (Terva)

Reklama

Reklama