Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York, konec šedesátých let. Protiválečné nálady a deziluze. Skupina mladých lidí připravuje bombový atentát na kancelářskou budovu firmy, která nelegálně dodává zvířecí klece na týrání lidí do Jižní Ameriky. Skupina však má mezi sebou špióna z FBI...
Sylvester Stallone hraje radikálně orientovaného studenta Jerryho Savaga. Zamiluje se do krásné Laurie, která je přesným opakem toho, oč se snaží mladí radikálové. Jerry se musí rozhodnout mezi svou láskou a oddaností vůči skupině. Uvědomí si však, že protiválečné hnutí může ublížit všem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

☮ ☮ ☮ První Stalloneho (skutečný) film, díky kterému se začal více zajímat o herectví a prosazovat se dál ve filmu. No Place to Hide / Rebel je film, který rozjel Sly-ho kariéru, měl děj, nepřinesl nic nového ani extra, ale zároveň nenudil a bylo tam hodně hipíků a historických záběrů, . . . "PEACE" ☮ ☮ ☮ 45 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

V rovnakom roku, kedy sa natočil erotický Taliansky žrebec, bol Stallone obsadený aj do tohoto nízkorozpočtového trileru o akčnom odboji proti Vietnamskej vojne. Ale (porno)herecké výkony boli v oboch filmoch rovnako toporné. Samozrejme, že Stallone ešte s hipie három a ešte nenabúchaným telom bol napriek tomu ťahákom. Téma odboja ma až tak nezaujala, to už skôr príprava amatérov na teroristický útok, ktorý sa aspoň originálne nezdaril. Odbočky na prácu policajtov z FBI boli však zbytočné. Na filme cítiť nízky rozpočet a absenciu kvalitnejšieho filmárskeho štábu, ale napriek tomu je pozerateľný. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty Stalloneho začátky byli vážně hrozné, až čumím, že se dokázal stát megastar. Nejde ani tak o jeho výkon, protože i přes tu bídu patřil k tomu lepšímu, co nám tu bylo nabídnuto, ale hlavně kvalita těch filmů, v nichž se na počátku své kariéry objevil, byla vážně katastrofální. Tady se většinu času jen kecá o Vietnamu, připravuje se bombový útok ala bláhoví ochránci lidských práv a svobod – přitom většina dialogů byla rovněž hrozná, nudné pasáže se snažili zaplnit ještě nudnějšími chlápky z FBI a až samotný závěr nám nabídl jakžtakž snesitelnou podívanou. Navíc ten český dabing – to bylo něco otřesného… ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Stallone tedy začínal opravdu v příšerných sračkách. Po pseudopornu si pro změnu zahrál v pseudodokumentu o jedné skupině hipísáckých teroristů, kteří chtějí odpálit jednu budovu. Celý film se jen a jen žvaní, Stallone ani nikdo jiný nehraje, prostě tu jsou, je to laciné, amatérské, nudné tak, že jsem u toho dvakrát usnul a ve finále zařve jediná jakžtakž sympatická postava, což definitivně rozhodlo o odpadu. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Sly tam sice vypadal dost dobře, ale to jsou tak všechny klady. Jinak je to strašně nudný film, ve kterém se vlastně nic nestane. Téma je to trochu protřelé, a nedozvíme se ani nic nového. Postavy jsou divné a nesympatické úplně všechny, a speciálně potom "krásná" šperkařka Laurie, která měla tak neuvěřitelně stupidní filosofické úvahy, že mi ani nakonec nebylo až tak líto, že na tu naivitu doplatila. Hlavně že už tam nebylo víc keců o vesmíru, auře barev, a poznávání vlastního já. Uffff. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama