Reklama

Reklama

Italský hřebec

  • Česko Večírek u Kitty a hřebců (více)

Obsahy(1)

První filmovou rolí Sylvestera Stallonea byl Večírek u Kitty a hřebců, erotický film, natočený v roce 1970, kdy bylo Slyovi 24 let. Když Sly pomáhal kamarádovi z herecké třídy na prestižní newyorské škole Herberta Berghofa se scénou ze Smrti obchodního cestujícího, všiml si jeho vášně pro herectví Stephen Verona, zapamatoval si ho a o pár měsíců později ho pozval na konkurz na film Páni Flatbushe – zbytek je, jak se říká, historie. Večírek u Kitty a hřebců nebyl nikdy uveden do kin, ovšem po úspěchu Rockyho byl přestříhán a uveden jako Italský hřebec, což byla ostatně před Rockym Slyova přezdívka. Sly hraje roli "Studa”, jehož celý svět se točí kolem sexu, sexu a ještě hojnějšího sexu, což je zájem, který sdílí se svými podivnými přáteli i svou dívkou Kitty, která má rada muže drsné a svalnaté! (Magic Box)

(více)

Recenze (163)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Kitty a Stud. Mladý pár neodolávající sexu. Vlastně to vypadá, jakoby to byl jejich smysl života. Všední dny jsou prostě jedna párty plná sexu a pokušení. Henrietta Holm a Sylvester Stallone ve svých prvních rolích, z nichž v herecké kariéře dále pokračoval jen Sylvester. Snímek je právě u něj z dnešního pohledu nepochopitelný, ale každý prostě někdy a někde začínal. Zkrátka se bere vše, co je k mání. Snímek se tak stal součástí jeho legendy a není na tom nic špatného. Jako spousta erotických snímků je značně nudný, takřka bez příběhu a nějaké zajímavosti. Vlastně je spíše na uspání, ale to neznamená, že nemá žádnou hodnotu. Na 70. léta a danému přístupu k takovýmto filmům je ještě dobrý. Ať se to někomu líbí, nebo ne, snímek je v celé své špatnosti vlivem účasti Sylvestera Stalloneho vlastně příznačným sběratelským kouskem. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Je docela blbost kritizovat bobry, když se jedná o začátek 70. let, tedy dobu, kdy bobra nosil opravdu každej a u nás se až na vyjímky uchoval minimálně do poloviny 90. let. Proto bobry bych tu neřešil jako každej druhej, ale je docela děs sledovat toporné herectví Stallonea, které se ani nedá nazývat herectvím. Je to trapnej film, ale zas bych ho tak moc neodsuzoval, jako experimentální kousek je to i koukatelný, až na to, že podruhý to vidět nemusím, ale měl jsem čest vidět mnohem mnohem horší kousky. ()

Reklama

kikikrikri

všechny recenze uživatele

Mně to připadalo jak nějaký homevideo, který by se mohlo jmenovat Zkouřený chobotničky... Všichni se tak strašně snažili, aby to vypadalo co nejmíň přirozeně :D Nechápu, kdo si takovou pitomost mohl vymyslet, bylo to i dost odporný, taková bobří alej. Mam Slyho hodně ráda a tak sem chtěla vidět jeho první film (jestli se tomu tak dá řikat). Nevim, zdálo se mi že to asi mělo být jakože ?smyslný? Celkem jsem se na to dívala asi 10 minut, přeskakovala sem skoro všechno, jenom sem nechtěla aby mi utekla dějová linie :D :D Z úcty k SS nehodnotím, páč bych neunesla dát mému oblíbenci trash. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem absolutně nepochopil co tímto filmem mělo být řečeno. Jestli se dá něco nazvat opravdovou blbostí, tak určitě tento filmový nesmysl. Jediná věc, která je na tom zajímavá, je vidět Stalloneho v úplných počátcích kariéry. Z tohoto pohledu má smysl se na to podívat, ale pak to radši zahodit a už se k tomu nikdy nevracet. ()

ktzc odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude otřesný, ale tohle předčilo všechna očekávání. Takže v krátkosti: bobr, bobr, bobr, běh na hřišti a skákání přes ploty, bobr, bobr, bobr, bobr, bobr... a na konci sešlost megabobrů, brrr. Kdo si nechcete zkazit mínění o Stallonem, tak se na to ani nekoukejte. P.S. Díky bohu, že už v dnešní době takovýto megabobři vyhynuli! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • V době svého vzniku se snímek ani nedostal do distribuce. Producenti ho uveřejnili až po úspěchu filmu Rocky. (lekr)
  • Sly dostává za tuto roli 100 dolarů za natáčecí den (celkem 200 dolarů). (McLushi)
  • Stallone na otázku producentů, jestli by byl ochoten se svléknout, odpověděl: "Proč ne? Doma se svlékám každý večer, dokonce zadarmo." (McLushi)

Reklama

Reklama