Reklama

Reklama

Po svém posledním triumfu se Rocky Balboa (Sylvester Stallone) vrací domů a zjišťuje, že kvůli bezohlednému finančnímu poradci přišel o veškeré peníze. Navíc ho jeho zranění z předchozích bojů donutila opustit ring. A tak se Rocky se svou ženou Adrian (Talia Shire) a synem Rocky Jr. (Sage Stallone) stěhuje tam, kde kdysi začínal - do zašlé a levné čtvrti v jižní Philadelphii. Musí však překonat hluboce zakořeněnou zatrpklost a hořkost, která roste s tím, jak jeho nový svěřenec – mladý boxer Tommy Gunn (Tommy Morrison) získává na kvalitě. Když se Tommy obrátí proti svému učiteli a veřejně ho zesměšní, je Rockymu jasné, že ho čeká ještě jeden souboj. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (470)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ak som napísal, že Rocky v podaní Stalloneho je skvelý, v piatom pokračovaní to miestami neplatí!!! Sly je dosť často príšerný, zbytočne prehrávajúci a otravný!Dej sa síce vracia tam kde celá séria začala, na filme sa podielali tí istí ľudia, čo na jednotke...Vtip je v tom, že nič už nefunguje ako pred tým.Sly ako scenárista odviedol asi najhoršiu prácu, hoci posledná polhodinka bola viac než dobrá..Vzhľadom na tento fakt a kvôli tomu, že séria Rocky mi prirástla k srdcu pod *** nejdem:) Mimochodom, ta fotosession na úplný záver bol výborný nápad! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Strašný sešup dolů. Rocky se vrací do ulice, ze které vzešel. Celé je to takové špinavé, hrozně kecací, rodinné, hudebně nezajímavé, atmosférou takové na přelomu osmdesátek a devadesátek. V podstatě je to pravý opak od čtvrtého dílu. Všechno, co je na čtvrtém dílu tak skvělé je v pátém dílu strašné. Tommy je nepřítel k smíchu. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Rocky IV a V si snáď ľudia v hodnotení pomýlili. Ničím, okrem paródie na Studenú vojnu, nevybočujúcu, motivačne klišoidnú kopírku predošlých častí, vystriedala konečne dráma pripomínajúca jednotku, kde Stallone má zase aj čo hrať, no schytáva o 30% menej. Navyše namiesto nezmyselných comebackov, sprevádzaných patetickými rečami, sa konečne raz na to vysral (spoiler pre tých dvoch ľudí, čo to ešte nevideli). Jediný Rockyho súboj je tak pouličná bitka, do ktorej je oveľa realistickejšie sa nechať vyprovokovať, ako odhodlať sa z blbého dôvodu na ďalší zápas, ktorému predchádzajú mesiace trénovania. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, ale pořád lepší než pitomá čtyřka. Způsob, jak Rockyho připravili o všechny peníze, byl poněkud sporný (lze vůbec poskytnout plnou moc někoho jiného bez jeho vědomí?), nějak ho však na dno dostat museli, že. Mezi spodinou se pak rozvíjí slušný příběh. Pouliční rvačku v závěru jsem uvítal, zejména když všechny duely v ringu probíhaly podle stejného (ohraného) scénáře... V Rockyho případě jdu prostě ve všech dílech až na trojku proti proudu... 70% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je trochu zbytečné pokračování. Tvůrci se sice pokusili o nějaký nový prvek, že Silvestr se snaží vychovat novýho mladýho boxera, ten je mu ale nakonec nevěrný a přeleze k jinýmu manažerovi a Silvestr je zklamaný... Já Vám nevím. Tohle ve mně nezanechalo nejlepší pocity. Dám 2 hvězdičky a to jen proto, že mu nakonci docela nakopal prdel :-D Jinak zklamání a pro mě zbytečný díl :-( ()

Galerie (63)

Zajímavosti (33)

  • Po závěrečných titulcích následuje záběr na sochu Rockyho (Sylvester Stallone) u schodů ve Filadelfii. (griph)

Reklama

Reklama