Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (306)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Co je väcsie peklo? Tehotny Arnie alebo Sly v plienkach? Pre mna rozhodne Sly v plienkach. Juniora som mal na VHS a aj ked to nebolo nic extra, tak som ho videl niekolkokrat. Mamicke som neprisiel na chut ani ked som bol maly. Hlavny problem tohto filmu je, ze nie je vôbec zabavny bez ohladu na to, kto hra hlavnu ulohu. A to ze toho mamanka hra Sly tomu v mojich ociach vôbec nepridava na zabavnosti. Prave naopak. Je to iba trapne. Dokonca tu nefunguje ani nejaka dojimava linia, ktora by hrala na city. Jednu hviezdicku davam za obcasnu slusnu akcnu scenu, ale vela ich tam nebolo. Ked uz nejaku komediu o vztahu matky a syna, tak rozhodne odporucam Sám a sám s Johnom Candym. 2/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Právě Stallone drží tento paskvil nad vodou.Komická role mu není vůbec cizí,ovšem ostatní okolo něj je zde navíc.Příšerní herci(o jeho matce se nechci vůbec zmiňovat,role záporáku nejsou o moc lepší),příšerný děj,spousta trapných scén,to tvoří tuto nepovedenou rádobykomedii.Bez Stalloneho by to byla jen neznámá televizní sračička,takhle je to trn v Stalloneho kariéře. ()

Reklama

Siri69 

všechny recenze uživatele

Já se u toho bavil a to poměrně dost !!! Sylvestera moc nemusim,ale v komediální roli mi docela seděl... Neni to nějáká super komedie,kterou budete hltat od začátku do konce,ale rozhodně je to příjemné pokoukání... U tohoto filmu nesmíte přemýšlet nad tím jak je to natočené,jestli to má hlavu a patu,nebo že to nemá moc zajímavý příběh... Musíte si jen užívat ty pohodové vtipné scény... ;-) 3,5* ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone, můj oblíbenec, akční ikona, které sedí snad všechny žánry. Ať už jde o akční film, thriller, sci-fi , sportovní drama a nebo právě komedie, jako je tato. Musím se přiznat, že tato komedie je velice zábavná a několikrát jsem se přistihl, jak se směju nahlas. Sylvester Stallone si očividně natačení užívá a dokonce hazí dobré hlášky. Estelle Getty v roli matky je úžasná, ale za matku bych jí vážně nechtěl. Dialogy mezi matkou a synem mně nesmírně pobavili, jako například : " Nasyp si vločky a já ti zatím dojdu pro vajíčka ". " Ale mami, víš přece, že nemám vajíčka rád ". " To nevadí, tak si je dáš k večeři ". Určitě jsem zde našel několik scén, na které jen tak nezapomenu. Třeba mytí zbraně a nasledné kupování nové. Původně jsem chtěl dát 4*, ale film má bohužel tak neuvěřitelně zkažený konec, že to není ani možné. A to je škoda!!! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

"pravdepodobne najhorsi film v celom nasom solarnom systeme, vratane filmov od mimozemstanov ktore este nikdo nevidel. cervik by dokazal napisat lepsi scenar. v niektorych krajinach, v cine myslim, film vysielaju raz do tyzdna v statnej televizii a porodovost sa vdaka tomu podarila zrazit na nulu. ak by ho vysielali dva razy do tyzdna, tak verim ze do 20 rokov by cina vyhynula."... takto sa o tejto komedii vyjadril sam SLY. ja by som to tak cerne nevidel, lebo su o dost horsie filmy a to vratane i nejakych kuskov na ktorych sa stallone podielal. hlavna zapletka nie je marna, ale okrem prvych troch vtipov s prichodom mamicky to nic dalsie neponuka, teda okrem recyklacie tych istych vtipov stale dokola. akcna zapletka nie je vtipna vobec, toboz zaujimava a len potvrdzuje fakt ze roger spottiswoode nedokaze rezirovat akciu (co potvrdil neskor svojou karierou). esteze si stallone uvedomil (asi potom co videl trzby svojich komedii) ze tadialto cesta nevedie a vratil sa k akcnym peckam... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama