Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Transvestita známý jako Francesca přiveze z výpravy do Mexika prastarou aztéckou sošku a následně jí věnuje k narozeninám své kamarádce a sousedce Brigitte. Její násilnický přítel Leon pak omylem artefakt při jedné z hádek rozbije zrovna ve chvíli, kdy se Francesce dostává varování, že soška v sobě ukrývá koncentrované zlo. (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Skôr ako na horor to vidím na nie celkom vydarenú absurdnú komédiu, ale za vizuálne stvárnenenie monštra "Vibroboya" dávam pol boda navyše:) 2,5*/5 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně mám rád japonské prasečinky, takže jsem se na tento snímek opravdu těšil, jenže po jeho zhlédnutí jsem zůstal lehce zklamán. Francouzi se jim však rovnat nemůžou. Není to ani tak o ději (který v podobných situacích stejně za moc nestojí), ale ani té očekávané perverznosti tu nebylo tolik. Stejně jako ulítlý herecký výběr za moc nestál. Přece jenom se vibrátor mohl předvést v lepším světle. Průměr tedy musela zachraňovat alespoň atmosféra, která místy skutečně nabírala zajímavé grády.50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeunet by sa kochal. Inšpirácia je zrejmá. Vizuál oslnivý, ale čo naplat, keď príbeh je blud a všetky tie kamerové excesy a skvelé make up efekty, skončili iba plytvaním talentov. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Je to naprosto zábavné, protože to je sladkobolná blbinokravina znásobená na druhou a doporučuji jen povahám, které jsou schopny takovouto kokotinku strávit … 4566 ()

Reklama

Reklama