Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemecká komédia o troch priateľoch, ktorí trávia leto na Ibize... Ben (Kristian Kiehling), Felix (Tom Wlaschiha) a Nick (Michael Krabbe) sú traja nerozluční priatelia, ktorí si zaumienia, že leto strávia na Ibize. Svoj sen si splnia iba vtedy, ak prejdú náročnými animátorskými testmi. Na základe výsledkov šéf agentúry zváži, či tento atraktívny pobyt v cudzine získajú, alebo nie. Po úspešnom absolvovaní skúšok, pri ktorých sa doslova zapotia, vycestujú na vytúženú Ibizu v domnienke, že zažijú nezabudnuteľnú dovolenku. Ale realita je celkom iná. Po príchode do hotela ich uvíta atraktívna Anna, z ktorej sa vykľuje žena ostrá ako bič. Riadi prevádzku zariadenia a chlapcov od samého začiatku síce zamestná, ale prácou, ktorá im ani náhodou nevonia. Jeden deň ručne spracovávajú ryby, ďalší pri mori zbierajú medúzy. Keď si aj nájdu zopár voľných chvíľ pre seba a pokúšajú sa nadviazať kontakty s miestnymi dievčatami, ich stretnutia často končia fiaskom. Jedného večera vyrazia na diskotéku, aby sa odreagovali. Šokovaný Ben tu stretne Carolu (Julia Dietzeová), svoju lásku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Německá komedie plná krásných těl sice nepatří mezi nejlepší žánrové kousky, ale do jasného odpadu bych ji také neházel. Samotná premisa je primitivní a tvůrci se ani neobtěžovali obalit ji nějakým hutnějším těstíčkem. Humor je zejména na začátku vulgární a velmi trapný, ke konci je od něj ale naštěstí upuštěno. Herecké výkony jsou asi takové jako každý očekával, a tak jediná věc, která může překvapit je vcelku zdařilý hudební doprovod. V průběhu snímku jsem si několikrá sice klepal na čelo a jen tupě zíral na ty nesmyslné obrázky, které předemnou byly promítány, ale i tak musím uznat, že se Sladký život na Ibize dívat dá. Pokud přetrpíte tentokrát velmi dementní děj, možná se i příjemně pobavíte. Já s tím měl bohužel problém. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Německými teenage (a ještě k tomu romantickými) komediemi se člověk vždy musí protrpět. Rozhodně nehrozí nějaký absolutně pozitivní zážitek. Ale doma v Německu asi musí vydělávat spousty Euro, jinak si nedokážu vysvětlit natáčení dalších a dalších pokusů o film, který má diváka rozesmát. Dobrá, pár scén bylo na německou produkci slušných ("pumpička" nebo sběr medůz), ale naprostá většina přesahovala hranici mezi trapností a nevkusem. Německý národ prostě nemá ten správný smysl pro humor. A netočí dobré komedie. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Zřejmě takový nepřímý pokračování celkem úspěšnýho filmu Kámoši, holky a prachy, bohužel už je to takový trošku přeplácaný a hlavně stejný herci maj v podstatě úplně jiný životy, než v prvním díle a tak ta partička, ze který vypad jeden člen, působí trošku divně. Ale nakonec se to skouknout dalo a i když se mi to nelíbilo tak, jako ten první díl, tak to nebylo špatný ()

juta 

všechny recenze uživatele

Po mnoha letech jsem se na to podíval a bylo fajn si vybavovat některé sécny. I když má dost nízké hodnocení, já jsem se u toho příjemně bavil a na německé poměry jde spíše o nadstandard. :D Navíc Ibizu jako lokaci mám rád, hudba také celkem ušla, jen toho prostředí na které jsem se hodně těšil mohli ukázat mnohem víc. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Po všech holkách, klucích a dalších, kteří to chtějí, a to pořád m,i Sladký život na Ibize nepřišel tak děsivý. Ne, snad, že bych se hodně nasmál, ale ani mě film neurazil. Jediné, co stojí za pozornost je Kristian Kiehling jako ústřední sympaťák, protože ten není narozdíl od ostatních herců tolik křečovitý. A abych nezapomněl, ani soundtrack nebyl špatný. Tedy, pokud nemáte nic proti současné komerční dance tvorbě. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama