Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film LOVE IS THE DRUG se odehrává v Los Angeles a sleduje partičku čerstvých maturantů, kterou tvoří Sara, Troy, Lucas a Erin a která svůj volný čas tráví sexem, alkoholem, kouřením a drogami. Do této partičky se chce dostat Jonah – jednak proto, že se cítí osamělý, a hlavně proto, že miluje Saru, která ale chodí s Troyem. Partička jej ochotně přijme, když se dozví, že Jonah si přivydělává v lékárně, přičemž doufají, že jim může obstarat nějaké prášky. Pak ale do jejich života zasáhne tragédie... (romanz123)

(více)

Recenze (3)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Blonďatá Lizzy Caplan ??? B-E-A-utiful !!! Jinak film dle titulků se točil pod názvem Addicted to her love, tedy je složitejší ho dohledat. Každopádně kromě obsazení Lizzy a Daryl Hannah (kterou skoro nejde poznat přes otřesnou paruku) není ničím extra zajímavý, protože zbytek castingu je takový ten průměr co se v nejlepším případě uchytí ve vedlejší roli v nějakém seriálu..Zápletka by vystačila na jeden díl Beverly Hills nebo O.C., takže možná škoda času.Místy dost dobrý soundtrack a vcelku zajímavé herecké výkony na konci.. ()

romanz123 

všechny recenze uživatele

Tento film je takový průměrný – scénář není nijak originální, ale ani vyloženě nezajímavý, herecké výkony jsou občas dobré, občas trochu přehnané (a někteří herci vypadají na maturanty trochu staře) a podobně by se dalo pokračovat dalšími aspekty. Váhal jsem mezi dvěma a třemi hvězdičkami, nakonec dávám dvě, ale kdybych byl teenager nebo otec teenagera či teenagerky, tak bych asi přidal i tu třetí. ()

Reklama

Reklama