Reklama

Reklama

Bludný Holanďan

  • Česko Ledové sochy (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Přestože se mezi nimi zrodí vášnivá láska, ona se rozhodne k návratu domů. Netuší, že tím uvede do pohybu lavinu hrůzných událostí, vrcholících smrtícími výstřely. Jenže v tomto příběhu smrtí nic nekončí (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to tak hrozný jak se zdá, sice to je hodně podprůměrnej thriller a na ten děj by stačila tak půlhodina, ale jinak to bylo udělaný celkem slušně a Eric Roberts, kterej je hodně špatnej herec, tak na záporný postavy se hodí vždycky. Jediný co bylo fakt naprosto stupidní je pointa, ale přežít se to dá ()

k212 odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo znamenat ... rozplizlé, nicneříkající nic :-)?! Dějově na nule, trapně nahrávající na falešné dějové smeče (tajuplné sny hm hm :-((( Rizoto uvařené ze zbytků a fragmentů ohraných klišé - romantický psychouš, super baba co mu na sexuální lep skočí cobydup.. Škoda slov, něco tak strašného jsem prostě musela shlédnout až dokonce, abych se dozvěděla jasně nalinkovanou a lehce předvídatelnou (pardon šokující) pointu. Tento patvar přesně "štymuje" do kategorie C - u mě ji obvykle reprezentují německé supraúchylné a nedějové thrillery. Tahle americká vyvářka jim ovšem směle vévodí! ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Slaboučké, hodně slaboučké. A co nepokazil režisér spolu s herci, pohřbil český název (Ledové sochy); tudíž pointa veškerá žádná. ()

silent cut odpad!

všechny recenze uživatele

lze použít slovo odpad v dobrém slova smyslu? ano... jak vaší kamarádce řeknete, že její syn není Delon? Že to není ani Jirka Pomeje? Tenhle film je obludný kříženeček, kterého by si do pořadu chcete mě nevybral ani Zdeněk Srstka a Vaše sympatie si může zasloužit asi nejspíš pouze tím, že si tím v okruhu Vašich přátel můžete vydobít pověst excentrika se silným smyslem pro klišé amerických filmů přelomu našeho milénia... například tím, že veškeré napínavé momenty Eric Roberts zajišťuje tím, že hlavní představitelce sáhne zezadu na rameno... no prostě krása... byla by to jedna hvězdička za standartní béčko, ale režisér nejspíš týden před zahájením natáčení zahlédl twin peaks a rozhodl se vložit do filmu několik retrospektiv, pár náznaků mystery a policisty s osobními problémy, a trochu moc lidí, kteří s oblibou přicházejí z mlhy a čumí oknem do pokojů, kde se možná něco děje... nazdar!!! ()

Jonatthan 

všechny recenze uživatele

Asi to vyzradím, ale snad odradím ostatní od sledování téhle blbosti. Zkrátka Eric Roberts opět v roli psychouše - nuda nebetyčná! No dobře...jedna hvězdička za tanga Catherine Oxenberg :o)))) ()

Reklama

Reklama