Reklama

Reklama

Schůze

(TV film)
Drama / Komedie / Krátkometrážní
Česko, 1999, 21 min

Obsahy(1)

Tragikomický příběh o vzpouře malého člověka proti mocenským praktikám totality. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Rozvrátit schůzi tím, že se páni nalijou, to museli čekat odvetu. Muž pak podepisuje spolupráci a teprve až pod vyčítavými pohledy své ženy papír ničí. Sám by na to zřejmě nepřišel. Bára Hrzánová a Radek Holub každý za jednu hvězdu. ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Jak cestou na stranickou schůzi odrodit dítě, rozbít schůzi, stmelit mezinárodní česko-africké přátelství, rozbít mezinárodní česko-africké přátelství, vstoupit do služeb Straně, vystoupit ze služeb Straně. Divák se baví. Starší divák až zas tak moc ne. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Za první polovinu a hlavně úžasnou Báru Hrzánovou v sanitce rozhodně čtyři hvězdy. Jenže jakmile dojde na vyrovnání soudruhů s tatou čerstvě narozeného syna, který jim svou oslavou vlastně zrušil komunistickou venkovskou schůzi, malinko starší divák začne svírat ruku v pěst, že ty svině mají zase navrh (tak jak tehdy za socialismu ve skutečnosti měli). Druhá polovina je bohužel více realistická než vtipná, nepřináší úsměv, ale spíš politováníhodný pošklebek. I proto průměrné hodnocení, protože já se chci u bakalářské povídky bavit a ne se naštvat. Hudba: Jan Kolář ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama