Reklama

Reklama

Anthony

(neoficiální název)
  • USA The Kindred (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amanda na smrtelné posteli žádá svého syna Johna, aby pro ni něco udělal. Má zničit všechny laboratorní poznámky z jejího posledního experimentu. Na jejím pohřbu John potká Melissu, která tvrdí, že je největší fanynka jeho matky. Spolu s ní a některými přáteli jde John do domu Amandy, aby splnil svůj úkol. V domě je čeká výsledek nevydařeného experimentu - sklep obývají podivná monstra. (Hans.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

TO 

všechny recenze uživatele

Tento film znám pod názvem Anthony. Je o příšerách žijících ve sklepě starého domu. Byl to experiment šíleného doktora (Steiger) a ženy která nyní umírá a tak chce aby její syn s experimentem skoncoval, ten i s přáteli přijede do domu, kde nastane boj s příšerami ...ty vypadají jako vetřelec, ale s hromadou dlouhých chapadel, jsou malý i obrovský. Je to velmi dobrý horor, který se mi líbí i dnes(***), ale před 15lety jsem ho opravdu žral (*****). ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sympatický osemdesiatkový monster/body horor, ktorý sa síce poriadne rozbehne až zhruba niekedy po hodine deja, no vďaka na svoju dobu výborným trikom to stojí za to a finále je parádna jazda, na ktorej som sa ja osobne dobre bavil. Osemdesiate roky sú z pohľadu hororového žánru snáď nevyčerpateľnou studnicou bizarných nápadov a vždy, keď si už po nejakom čase myslím, že z tohto obdobia mám všetko zásadné napozerané, objaví kúsok sa ako je Kindred, ktorý ma presvedčí o tom, že tom tak zďaleka nie je... ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, když si někdo chce hrát na boha a genetický experiment se zvrhne... Dr. Moreau by jistě mohl vyprávět... The Kindred je velmi sympatické sci-fi béčko, jakých se v osmdesátých letech vyrojily tisíce... Ale na rozdíl od mnohých se skvělou atmosférou a velmi dobře udělanými maskami, i když z monster jsou velmi často vidět jen chapadla... Nevadí, i tak jsem byl více než spokojen... Děkuji Bloodymu za tip... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vše začalo jako Ostrov dr. Moreaua, následně se příběh přehoupl do klonu Věci, Vetřelce, X-tro....především vizuálně, jelikož nejde o mimozemskou hrozbu, nýbrž mutanty, co vznikli během podivných experimentů. Tyhle ještě nepočítačové slizké filmy miluji a oceňuji skvělou práci trikařů a maskérů. Snímek sice nedrží napětí po celou dobu, ale ani výslovně nenudí. Jakmile dojde ke střetu s Anthonym, nastane šťavnatá jízda do pekla...tedy do sklepa. Fajnové sci-fíčko! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keď sa experiment vymkne z rúk, nemôže z toho vzniknúť nič iné ako zdegenerované slizké potvory (trochu mi pripomínali príšerku z Xtro). Nádherná ukážka zlatých osemdesiatych rokov. Stačí vypnúť mozog a vychutnať si perfektné masky, gore a jednu akčnú scénu za druhou. Najviac sa mi páčila pasáž, kde sa infikovaná slečinka zmenila na nepoznanie, dokonca jej narástli žiabre, alebo keď sa ďalšia holčina prepadla do šachty s tým najväčším mutantom. Hviezdička dolu za pomalší rozjazd, ale približne od polovice to nabralo na obrátkach a nenudil som sa ani chvíľu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama