Reklama

Reklama

Recenze (6)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Moc se mi na Steigerovi líbí jak se záměrně vrhá do těch nejdiskutabilnějších a nejrozporuplnějších rolí. Ne z vypočítavostí dnešních herců, ale pro samou složitost a nepřímočarost těch nečernobílých postav, u nichž se dobro a zlo přelévá ze vteřiny na vteřinu. 80% ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Vynikající debut od režiséra ROLLING THUNDER a THE OUTFIT, režiséra, od kterého bych si přál, aby byl v sedmdesátých letech mnohem aktivnější. Zatímco zbytek filmografie Johna Flynna se soustředí hlavně na kriminální tématiku, potažmo akci (LOCK UP se Stallonem a asi nejlepší Seagalův film OUT FOR JUSTICE), jeho debut se zaměřuje na platonický homosexuální vztah mezi vojínem a prvním seržantem pluku, kterého tady velmi barvitě hraje Rod Steiger. Na svou dobu celkem odvážné téma, za jehož uchopení si Steiger zaslouží těžkotonážní madprops. Jeho kariéru chci určitě trochu víc prozkoumat, nebál se hrát prolezlé rasistické fízly (IN THE HEAT OF THE NIGHT), ani sadistické mariňácké gaye, takže se mám urtčitě ještě na co těšit. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Mimořádně povedený film doby svého vzniku. Skvělí herci vyprávějí přímočaře a barvitě složitý ryze americký příběh o homosexualitě a temných dozvucích světové války. Excelentní je zejména Rod Steiger. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama