Reklama

Reklama

Jedná se o druhé pay-per-view z produkce Extreme Championship Wrestling. Hardcore Heaven 97. Bylo vysíláno 17. srpna 1997 ze sálu War Memorial ve Fort Lauderdale, Florida. Zhruba dvou a půl hodinový program doprovázený komentářem jedinečného Joeyho Stylese nám nabízí celkem 6 zápasů, z toho 3 o titul - Chris Candido vs. Taz (ECW World Television Championship), The Dudley Boyz vs. PG-13 (ECW World Tag Team Championship) a three-way dance Shane Douglas vs. Sabu vs. Terry Funk (ECW World Heavyweight Championship). Uvidíme samozřejmě i osobnosti jako Roba Van Dama, Tommyho Dreamera, Sandmana a další. (Hyb_rid)

(více)

Recenze (2)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Vynikající PPV bez jediného viditelně slabšího utkání. Přehozy od Tazze na Candida byly super. Bigelow se všemi svými kilami tady předvedl rovněž něco neuvěřitelného, no a sebevražedného Sabua, kterého považuju dodnes za nepřekonatelného manévristu, nejde než obdivovat. To jsou aspoň Title matches. V roce 1997 byly WCW i WWF ve svých nejvypromovanějších zápasech o největší pás daleko za ECW.... Dobře jim tak ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Výborný zápas RVD vs Al Snow, The Dudley Boyz v doprovodu Jenny Jameson, skvělý Tommy Dreamer a main event three-way dance Douglas vs Sabu vs Terry Funk do kterého zasáhl Sandman byl dobrý. Celkově ale zůstává Hardcore Heaven ve stínu předešlého ppv Barely Legal ()

Reklama

Reklama