Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Raymona propustili z vězení. Konečně se mohl svobodně nadechnout a hned začal shánět peníze, aby mohl ujet se svou přítelkyní Addy co nejdál. Když se mu podaří dát dohromady nějákou hotovost nečekaně se na něj nalepí dva bývalí spoluvězni a dělají problémy. Společně vymyslí plán, jak lehce zbohatnout, ale když přijde na věc, všechno se zhroutí. Navíc na místě činu zůstane ležet jeden policista. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

ripo 

všechny recenze uživatele

Kiefer si spravil puzzle z osvedčených sekvencií úpešných filmov - gansterky, road-movie, krimi a thrilleru. Miestami sa obraz na skladačke zobrazoval v jasných farbách, inokedy bol celý rozmazaný .... Jednoducho zopár scén bolo dobrých ( hlavne tých s pištoľou ) avšak keď sa začalo moralizovať a filozofovať, tak som prevracal panenky až ku stropu ... ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Kiefer měl vždycky koule a nebýt Jacka Bauera, tahle postava by se určitě víc zaryla do diváckého podvědomí. Jeho Curtis válí ve všech směrech. Polopsychopat, který si rád hodí mincí a zmasakruje každého na potkání, vážně nemá jedinou chybičku a i za kamerou předvádí slušný výkon. Chybou bylo obsazení nevýrazného a prkenného Vincenta Galla. Obecně svou narativní strukturou tuctový snímek, kterých jsou na pultech videopůjčoven desítky, ale za tu akci, dobrý spád a Kiefera musím trošku přimhouřit očičko. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Něco ve stylu od soumraku do úsvitu nebo 300 mil na útěku, ale podstatně horší než soumrak a o kousek horší než 3000 mil. Ovšem Kiefer Sutherland je opravdu hodně drsnej, sice ksicht na to moc nemá, ale nechal si narůst vousy, nasadil drsný brejle nageloval vlasy a hned vypadal opoznání drsnějc. JInak mě ale příběh zrovna moc nechytnul, většina scén je dost nudných a konec rádoby stylovej, ale boužel tak moc nepůsobí. Aspoň že střílečky jsou hodně slušný a zásahy kulek do těl dobře udělaný ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí se mi hned nabízelo srovnání s podobnými snímky. Dokonalý svět (Costner) je rovněž o útěku kriminálníků v road movie stylu s rukojmím. Pulp Fiction se zase odehrává v podobné společnosti plné mafiánů a týpků z podsvětí a mezi Pumpkinem a Honey Bunny je také láska na život a na smrt. Nejblíže se mi však filmu Pravda a lež zdá být Útěk do Mexika (Baldwin, Basinger), kde najdeme podobné skoro všechno: týpky z podsvětí, plánovaný útěk za hranice, road movie i slepou lásku. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Kiefera Sutherlanda , který se postavil i před kameru a musím říct , že tento film je pro mně naprosto příjemné překvapení!! Samozřejmně není to nijak originální ale pro mně je to opravdu moc dobrý road movie spojený s gangsterkou a navíc celý film je od začátku do konce velmi zábavný.Postava Curtise , hraného Kieferem , je dobrá a skvěle zahraná.Sem tam padne nějaká ta hláška.Je to propracovaný a ja si myslím , že 4* jsou právem zasloužené , protože jsem se fakt moc dobře bavil!! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama