Reklama

Reklama

Kirikou

  • Belgie Kirikou et la sorcière (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kirikou se touží dostat z matčina lůna co nejdříve na svět. Jenomže tam se ukáže, že jeho africká víska je v moci zlé a krásné čarodějnice Karaby, která vysušila studny a odvedla neznámo kam všechny muže. Kirikou se vydává do hor za mudrcem, aby odhalil slabou stránku čarodějnice. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (27)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

A pak že jsou dnešní děti předčasně vyspělý, kam se hrabou na tohohle černouška, který nejenže uměl chodit, ale překonal několik rekordů v běhu na různé vzdálenosti, pěkně zacházel s dýkou, myslelo mu to neuvěřitelným způsobem a to všechno v první den po svém narození. A kdyby to někomu nestačilo, tak hezky mluvil už v matčině děloze a porodil se sám! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Ani netušíte, jak jsem byl dnes příjemně překvapen, když jsem zapnul televizi a běželo tam ''tohle''. Kirikou je tak neuvěřitelně jednoduchý, ba až primitivní film, že to až vyráží dech. Odehrává se bez nějakých zastávek tak šíleně přímočarým způsobem, že jsem si musel vzpomenout na mladé časy, ale to sem nepatří. Rozhodně jsem se nechal dost unést, protože něco tak ztřeštěného jsem neviděl už léta. Konečně po dlouhé době film, u kterého se můžete pohodlně uvelebit a nechat se unášet příběhem, ve které nenaleznete ani jednu složitost. Dětem se to musí opravdu líbit. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Od tohoto docela vysoce hodnoceného rodinného animovaného filmu budu trochu odrazovat dospělé publikum, protože je téměř výhradně určen dětem. Na můj vkus je už hodně infantilní, ale dětem by se líbit mohl. Nalákat by je mohlo exotické prostředí a příběh, kde je možné opravdu vše. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazil náhodou a říkal jsem si, co je to za ptákovinu a po chvilce sledování si mě to získalo a přes jednoduchý přístup, velmi kouzelný film, který zaujme obrazem i zvukem. Příběh mě chytl a nemohl jsem se od filmu odtrhnout. Zůstal jsem mile překvapen, hodně povedený animák, který podrtí většinu animované USA produkce. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animáku nechýba originalita a dosť netradičné poňatie. Jeho animácia je jednoduchá, ale sympatická. Najprv som mal možnosť vidieť pokračovanie, ktoré mi vôbec nesadlo. Tento prvotný film je ale o niečom inom, má kontinuálny rozprávkový, možno viac čiernobiely, príbeh a nebyť množstva (dokonalých) ženských pŕs na Afričankách, odporučil by som animák aj deťom. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama