Reklama

Reklama

Překročit všechna pravidla

  • USA Breakin' All the Rules
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Začínajícího spisovatele Quincy Watsona (Foxx) opustí snoubenka a jeho nenapadne nic jiného než napsat o tom knihu. Ta se rázem stane bestsellerem a Quincy začne rozdávat rady i svému synovci Evanovi (Chestnut), hlavně na téma, jak vyhrát bitvu s druhým pohlavím. Když se ale Evanova krásná přítelkyně Nikki (Union) dozví o jejich záměrech, pořádně zamíchá kartami. Sexy komedie o rozcházení a porušování pravidel! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Po zajímavém úvodu tahle komedie lehce ztrácí dech, zejména díky „ucajdané“ režii. Film sice nemá ani hodinu a půl, ale máte pocit, že je delší – řada pasáží je zbytečných a zpomalují jeho tempo. Je tu ale i několik málo hlodů, kterým se člověk zasměje – například psík-alkoholik, scéna se stříháním vlasů nebo nadržený stařík v nemocnici. Jinak slabý průměr mezi komediemi. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho teda více, hlavně proto, že v tom hraje Jamie Foxx. Ten mě sice nezklamal, předvádí solidní komediální výkon a velmi mě pobavil i permanentně chlastající mini čokl, ale jinak se objedná o ten typ černošské komedie, kde hrajou asi tak možná maximálně dva nebo tři běloši a to já zase nemusim. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

„Začalo to jako dopis, ale vyklubal se z toho manuál. Manuál na rozchod s partnerem na základě psychologie a výzkumu o propouštění.“ Pro ty, kdo návod nevlastní jedna užitečná rada: Pokud se chcete s někým rozejít. Udělejte to vždy u toho druhého v bytě, protože můžete kdykoliv odejít. Z většiny dalších míst vás může následovat a opravdu velmi těžko se odchází z vlastního bytu. Příjemná komedie o rozchodech, záměnách a nedorozuměních ve které má nepřehlédnutelnou roli požitkářský mops, užívající si svého báječného psího života. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +chytrý scénář, Mopsík si to užívá -Jeniffer Esposito je celkem mrcha, nepřál jsem jí to/// "Tý joo, to je dobrý, to chci vidět ještě jednou" Říkal jsem si po skončení filmu. Je to úžasnej film, který je velice zábavný. Má příjemné herce a dokonalou zápletku. Provedení je nevíc bez chybyčky. A tak jak se karty rozdají, následně se s nimi zamýchá, tak je radost se dívat na to jak to dopadne. Scéna kdy se všech šest postav sejde na párty a přitom jedna nevý o druhá a druhá zase vý o té třetí. No zřejmě jedna z nejdokonalejších a nejzábavnějších scén které jsem letos viděl. Celou dobu jsem se příjemně smál. Film nemá žádná nudná nebo zbytečná místa. Má příjemný hudební doprovod a vůbec je to dokonalý film k tomu pustit si ho spřáteli, neuvěřitelně se pobavíte./// Celkem 81%/// ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama