Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mel Coplin (Ben Stiller) se vydává hledat své biologické rodiče. Při pátrání po kořenech je doprovázen svou ženou a sexy adopční konzultantkou. Zatímco se potácí od jedné bláznivé situace ke druhé, zjišťuje, že ho půvabná konzultantka svádí - ale flirtuje s ní i jeho vlastní žena! Ve chvíli, kdy najdou Melovy volnomyšlenkářské rodiče, se celá situace naprosto vymkne kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná komédia, ktorá sa ale nemá čím odlíšiť od záplavy preimerných amerických situačných komédii a ani Alan Alda to nezachráni. Ben Stiller v kalsickej polohe, nijako nevybočujúc zo svojich zabehaných kolají. Keď chcete na čas vypnúť a nemáte nič lepšie po ruke tak toto je film pre vás. Inak len slabší priemer 2,5* ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Byť nedostal mnoho prostoru, absolutně nejlepší na této komedii je Alan Alda, který srší vtipem a podává naprosto přirozený výkon. Ostatní v čele s bláznivým Stillerem se mu nedokážou vyrovnat. Film trpí nevyrovnaným scénářem a překombinovaným závěrem. Komedie je to navíc dost řídká na vtip, nečekejte, že se budete za břicho popadat – spíš se občas uchechtnete. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Důmyslné provázání narativních linií a pro Russella již typické zobrazení tématu rodiny. Tentokrát však vtipně a sarkasticky - průměrná americká rodinka se vydává na road-trip přes státy hledat biologické kořeny svého otce. Vypointované situace a solidní humor napoprvé dokáží pobavit, ale je dost možné, že tato zručně odvedená komedie upadne do zapomnění ihned po závěrečných titulcích. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý je postavený na veľmi jednoduchej zápletke a ktorý sa snaží stavať všetky humorné scény na nedorozumeniach, ktoré postihnú hlavného hrdinu v podaní Bena Stillera pri hľadaní jeho biologických rodičov. Film má ako keby jasný smer, ktorým je konfrontovanie sa s minulosťou. Arquette, Leoni aj Stiller sú vo svojich úlohách veľmi presvedčivý, bohužiaľ im film nedovoľuje naplno rozvinúť ich charaktery. Nedáva im dostatočný priestor na správne uchopenie charakterov a tým pádom postrádajú hĺbku. Sú tam vlastne len preto aby slúžili vtipom, ktoré ale práve kvôli tej absencií hlbších charakterov postrádajú zábavnosť. Na druhú stranu je to ale veľmi milý film, ktorý síce nemá posolstvo ale nenudí práve vďaka rôznorodým postavičkám. Určite sa nejedná o nejaký pamätný film, dokonca je to jeden z tých filmov na ktoré veľmi rýchlo zabudnem, ale nenudil som sa a vidieť Jenkinsa a Brolina ako dvojicu homosexuálov, je tiež jav, ktorý asi už vo filme pekne dlho neuvidím. Inak sa jedná o čistý priemer. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller v další z mnoha rolí smolaře a nešiky tentokrát cestuje po USA a hledá svoje biologický rodiče a zažívá nejrůznější absurdní situace. Ale rozhodně to nestojí jenom na Stillerovi. Alan Alda, Lily Tomlin, Richard Jenkins a moh bych vyjmenovat v podstatě všechny herce, který všechny ty bizarní postavičky zahráli perfektně. Kromě trochu pomalejšího rozjezdu a nevýraznýho konce se tomu dá těžko něco vytknout. Překvapuje mě celkem nízký hodnocení. Mně se tahle komedie rozhodně líbila. Humor mi trochu připomínal filmy Woodyho Allena. 80% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama