Reklama

Reklama

Mission Improbable

(TV film)
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2000, 7 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní počin z natáčení MI 2, kde Toma Cruise paroduje Ben Stiller. (darek kartac)

Recenze (43)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller je můj velký oblíbenec a společně s Cruisem vytvořili příjemnou dvojici toho vtipného a toho z koho si dělá srandu. Je dobré vědět, že se Tom umí zasmát i sobě:) ()

woody 

všechny recenze uživatele

Víte kdo je kaskadérem Toma Cruise od Koktejlu po M:I?Že by Ben Stiler?Kdo nevěří ať si půjčí DVD M:I 2,je to mezi bonusy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Sranda, že hoci sa na seba Tom Cruise a Ben Stiller (uznávam, s menšou pomocou maskérov, kaderníkov atď.) až neuveriteľne podobajú (aspoň v tomto kraťase, ktorý nájdete na YouTube), Cruise je pokladaný za sex-symbol, kým Stiller za komického motáka... A samotný kraťas? Cruise má zmysel pre humor a vie si zo seba urobiť prdel, ale to je asi tak všetko. Vedie ma to ale k otázke, čo TOTO robí na filmovej databázy. To sem teraz budeme vkladať aj scénky z „Uragánu“? 20% za to, že to tu nemá čo robiť, Ben s tým nemá nič. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Toma Cruise zaskakuje v nebezpečných scénách Tom Crooze - to ví snad každý. Méně se však ví, že Toma Croozeho v ještě nebezpečnějších scénách nahrazuje Tom Croise a pokud to nezvládne ani on, tak nastupuju já. Proto jsem již několikrát zemřel, ale to mi nebrání v tom, abych okomentoval tuto blbinku, ve které za nesmrtelného Tomíka schytává dršťkovky Beník Stillerů. A právě ty otřesy Benova mozku mohou být důvodem těch mnoha šílených komedií, ve kterých by nikdo s IQ v kladných hodnotách hlavní role nehrál. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Harmless Ben Stiller jako kaskadér Toma Cruise? No to bych chtěl vidět... Bohužel ukázek přímo z akce se v této parodii dočkáme jen pár, a tak se budeme muset z většiny spokojit s pouhým slibem, že Ben si je bezpečně vědom toho, kdo je Tom Cruise, co je Tom Cruise, proč je Tom Cruise a kdy je Tom Cruise... 6/10 ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Tom Crooze (Tom Cruise's Stunt Double): "It's more like I'm stunt...oneble." - Tom Cruise: "He's harmless." ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise a Ben Stiller se sešli při natáčení Tropické bouře. Stiller jako hlavní hvězda a režisér, Cruise namaskovaný k nepoznání a sprostý jako stavební dělník znovu dokázal, že si ze sebe dokáže dělat upřímnou legraci. Stejně jako tady. Tihle dva spolu totiž nejsou jen při Cruisově spolupráci s Johnem Woo, který v M:I 2 využil Tomovu image superhrdiny, kterému se vyhýbají kulky, měrou vrchovatou. Nevěříte? ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"IN ORDER TO DO MY JOB, I HAVE TO ASK MYSELF WHO IS TOM CRUISE? WHAT IS TOM CRUISE? WHY IS TOM CRUISE? WHEN IS TOM CRUISE?" -------- Miestami mám pocit, že je to lepšie, než samotné MI:2. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Od T.P.S. do M.I.2 nerozlučný pár: Tom Cruise a Tom Crooze. A k tomu John Woo ("Harder!")! But believe me, he's harmless! ()

Deimos

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +dobře se nasmějete, jako kraťas je to dobrý, účast herců -na YouTube pouze s italskýma titulkama, takže si budete muset vystačit s angličtinou/// Raději mám parodie kde je více akce. A je jedno jestli doslova zkopírované nebo mírně upravené. V tomto kraťasu se vedou především vtipné dialogy tak jak je znáte ze záběrů z natáčení. Samozřejmě čím více filmů jste viděli tím lépe. Mě nejvíce zaujala parodie na film Koktejl. Takže projednou je tenhle kousek v rámci parodií dobrá změna./// Celkem 71%/// ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejlepší komediální výkon Bena Stillera, i když jde jen o krátkometrážní parodii. Kdyby se ale ještě trochu přitlačilo na pilu, vůbec bych se nezlobil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to hodně trapné. Jako by se chtěl Ben Stiller přiživit na slávě Toma Cruise a Johna Woo - ti dva si celý ten fiktivní rozhovor s nadhledem užívají, ale Ben Stiller je za pako, jako vždy.. Ne, není to vtipné, a těch šest, sedm minut, se vleče. ()

Reklama

Reklama