Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva mladí námořníci, zkušenější Joe Brady (Gene Kelly) a naivní Clarence Doolittle/Brooklyn (Frank Sinatra) dostanou výjimečný čtyřdenní opušťák v Los Angeles. A čas samozřejmě nepromarní. Clarence si brzy uvědomí, jaké má Joe zkušenosti, a požádá ho o pomoc při svádění Susie. Jenže dřív než si to stačí uvědomit, zamiluje se do ní Joe sám. Clarence je jeho nejlepší přítel, ale v lásce a válce je všechno povoleno... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

dopitak 

všechny recenze uživatele

A můžete těm holkám říkat nahoru dolu, ať se nezapletou s námořníkem, a vony just jo! Jenomže přátelé, když je v tom pruhovaném tričku někdo takový jako Gene Kelly, dá se tomu vůbec divit?___ Na konci války měl Frank Sinatra & col. zjevně jiné starosti než se strachovat, jak to v Evropě s Hitlerem a za mořem s Japonskem dopadne. A to je a to je a to je.... sakra dobře!___Optimistický, úsměvem naplněný film/muzikál s roztomile umělými exteriéry. Nejsem sice expert na triky, ale Bradyho návštěva v království myšáka Jerryho, to byla dokonalá podívaná technicky i obsahově, u jejich společného tanečního vystoupení jsem se "zmohl" jen na poklepávání nohou o gauč a přitroublý úsměv. Kam se hrabou oplzlosti typu Space Jam (Bugs Bunny& Michael Jordan) a jiné.___ Výborná a decentně vtipná je scéna, když se Clarence Doolittle nevědomky setká s José Iturbim a společně si zahrají a zazpívají Tchaikovskyho. Nebo jak dámy v MGM studiu zahvízdají (po vzoru mužů), když kolem nich projde Joe Brady.___ Milovníci p. Sinatry by neměli váhat, obdivovatelky Gena Kellyho si připraví čisté spodní prádlo - á, jedem! ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Populárny muzikál 40-ych rokov neudrží príbeh do konca, ale muzikálové čísla sú stále dobré. Sinatrovo "I Fall In Love Too Easily", Kellyho neodolateľný tanec s Jerrym, kreslenou myšou. Tento Kelly-Sinatra muzikál má nadbytok energie a ducha a Vy to môžete cítiť, že by to bolo báječné, keby to nebolo tak stupídne zdravé a keby ste mohli niečo spraviť s Kathryn Grayson a José Iturbi (ako napr. vypustiť na nich Terry Southerna). Sladká zdravosť bola príspevkom producenta Joa Pasternaka: postavy v jeho filmoch stále vyzerajú čisto a nesexi a hrajú trápne mlado. Pasternak ale nezničil Kellyho vitalitu, toto bol filmový hit, ktorý z neho urobil populárnu hviezdu. V najhoršej sekvencii spieva Sinatra Stockwellovi Brahmsovu Uspávanku. Kelly má tri veľké tanečné čísla (vrátane jedného s Jerrym). Film bol natočený podľa príbehu Natalie Marcin. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten film má dvě a půl hodiny a jdou v něm desítky minut za sebou bez jakýchkoliv hudebních čísel. Je to zvláštní a ne v dobrém, protože je místo a čas na podvracení očekávání a tohle není ono. Naštěstí Kelly i Sinatra to táhnou svým charismatem (Kelly snad nikdy nebyl tak moc "rozdováděný" jako tady) a pasáž s myšákem Jerrym je nepochybně jedna z nejčistších ukázek filmového kouzla všech dob, během které musí roztát srdce úplně každému. Ke konci to i přes zrychlení tempa ztrácí dech - ukazuje se, že rozjetý konflikt nemá jak přirozeně vyeskalovat, tak prostě zmizí... ale dobře... nadhodnotím trochu. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Zábavný muzikál o dvoch námorníkoch na opušťáku s výbornou dvojicou Gene Kelly a Frankom Sinatrom. Obaja herci boli na počiatku sľubnej kariéry, takže mohli pripadať trochu neohrabane ( Sinatra určite viacej ), ale jednoduchý príbeh nežiadal žiadne veľké výkony okrem tých speváckych a tanečných ( tu bol Kelly ako ryba vo vode ). Samého seba si tu zahral aj španielský pianista a dirigent José Iturbi. Problémom filmu je nadmerná dĺžka, dej by bol svižnejší. Lepší priemer. ()

J_Fiu 

všechny recenze uživatele

Příjemný muzikál s Genem Kellym a Frankem Sinatrou. Dva námořníci si vyrazí do města, kde se seznámí s malým chlapcem, jenž se touží stát také námořníkemdíky němu se dva nejlepší kamarádi seznamují s chlapcovou matkou Susie a vzniká nám tu zamilovaný trojúhelník, žádné drama se však nekoná. Svižné dílko se spoustou pěkných písniček a tanečních kreací. Ve filmu se objeví i kreslená postavička Jerryho. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Scéna s myšákem Jerrym ze starých teatrálních filmečků s Tomem a Jerrym (později v televizi uváděných jako seriál Tom a Jerry) byla použita v epizodě Ruperte, kde jsi? (2007) seriálu Griffinovi (od r. 1999), kde byl Jerry nahrazen Stewiem. Přesto je v té epizodě na zemi ještě mlhavě vidět Jerryho odraz. (Zodd)

Reklama

Reklama