Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o tom, co se může stát, když se rodiče příliš horlivě snaží pochopit svého dospívajícího syna. Podle vlastního námětu napsal J. Just. Komedie Jiřího Justa líčí, jak to dopadne, když se starostliví rodiče snaží přiblížit svému skoro dospělému synovi. Kluk chodí po mejdanech a matka s otcem usoudí, že je třeba ho řádně poučit, aby do něčeho „nespadl". Nejprve ho zpovídají, aby se dozvěděli, co vlastně na těch mejdanech dělá, a pak mu uspořádají narozeninový mejdan sami. Kromě dárků dostane od tatínka kondomy, syn jim obstará jointa a rodiče mu pustí porno. Jenže kluk už to všechno zná, a tak jde raději spát. Následky jsou překvapivé... (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je 22:31 hodin 24.června 2012. Já sedím u počítače a kolega kouká na televizi u které raději usnul (ani se mu nedivím) V tom jsem si začal všímat co vysílají tak jsem ze zvědavosti pozoroval a dospěl jsem k tomu, že je to jakýsi film "Nadměrné maličkosti: Vše pro syna (TV film)". Když jsem to dosledoval, tak jsem udiveně seděl a neveřil vlastním očím, že je možné jak vysokého hodnocení se dostane tato nehorázná sračka. Herecké výkony byli tak trapné a ubohé. Stejně tak i pointa a příběh onoho filmu. Bylo to utrpení, bylo to děsivé, byl to absolutní vrchol hereckého diletantsví! A já jen tak nečinně přihlížel. Místo toho, abych tu debilní televizi přinejmenším vypnul, když ne vyhodil z okna. Tak proto jsem byl ztrestán a zanechalo to na mě následky tak vysoké, že jsem se sem na CSFD musel jít vybrečet a podepsat. Proto Vám všem co jste tuhle " věc" ještě neviděli, vzkazuji: Nedívejte se na to a budete psychycky ušetřeni! Bohužel, moje neukojená zvědavost mě takhle potrestala a ja zabil 40 minut života sledováním téhlé nehorázné píčoviny. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 2/10 Prostředí 2/10/// +námět -dialogy mi moc zábavné nepřišli, celkově jsem pořád čekal kdy se začnu bavit, prostředí jednoho bytu sice stačí, ale.../// Není to úplně špatný nápad něco takového přinést divákům. Jenže mě to moc nebavilo. Herci zahráli dobře, dialogy jsou napsané tak jak mají být napsané a přesto jsem pořád čekal jestli se ještě něco nestane a najednou konec. V rámci série Nadměrných maličkostí se dá vše pochopit včetně minimalismu v prostředcích za který je film natočen, ale o to větší bych čekal gejzír hlášek, trapasů a nepochopení./// Celkem 37%/// ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legenda české televizní tvorby František Filip natočil ve svých takřka 75 letech "drama" rodičů čerstvě dospělého syna, které spočívá v tom, že se rodiče na základě děsivých psychologických publikací rozhodnou být své ratolesti rovnocennými kamarády a především spolupařmeny. Pokud je vám představa podobného chování proti srsti, nemáte absolutně důvod se této estrády divácky účastnit. Mě, jakožto člověka v rámci své profese řešícího problémy druhých (ne jako reklamní přítelkyně Anna z Providentu...i když cosi společného s "plody" její práce občas mám:P), přičemž tyto problémy někdy mívají základ v podobně uhnutých názorech dospělých lidí na život, tato látka zaujala a nemohl jsem se dočkat odhalení, jakým způsobem ji velezkušený režisér uchopil. Komediálně zdatní hlavní představitelé odváděli svou práci dobře, ale když se najednou pět minut před koncem záměrně houstnoucí trapno zvrhlo do srabáckého útěku k té nejjednodušší a naprosto nenavazující možnosti "vyvrcholení děje", cítil jsem se podveden a ochuzen, protože jsem místo zajímavé televizní etudy s jakýmsi přesahem dostal prostinkou komedii, která ani nebyla vtipná, protože byla demonstrativně trapná při vyobrazování rodičovských snah o "bratrský" dialog s další generací. 60% a nálepka Jasný příklad promrhaného potenciálu. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Společně s Hypnózou určitě nejlepší NM, která byla natočena! Těžko říct, která je lepší - každá je úplně o něčem jiném. Ale takhle má zkrátka vypadat krátký snímeček o běžné situaci, která lidi potkává .. a co se může stát každým trošku ulítlým rodičům, kteří se příliš snaží pochopit svoje dospívající dítě. Hlavně neberte vážně slůvko Drama u popisu žánru. Jedná se o komedii, u který se budete řechtat ať je vám 12 nebo 70 let :) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Co jako rodiče uděláte, abyste se přiblížili svému dospívajícímu synovi? Samozřejmě kromě toho, že mu odmalička dáváte lásku, povídáte si s ním - zkrátka, že si svůj logický a přírodní vztah vybudujete. Tady tito rodiče tohoto syna dostali v šestnácti jako dárek v obchoďáku. Jinak totiž nechápu, jak se s ním (kvůli sblížení) mohou dívat na péčko. Trapné, hodně trapné. A smutné. Taky hodně. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama