Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní povídka o tom, jak naložit s partnerem, který se nechce změnit podle představ své milované. (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu paní Pavlásková. Udržet režijní vedení herců je poměrně neznámá věc, navíc tedy sestava neherců kterou si vybrala do okolních rolí, Vorel, Cibulka, Bláhová, Černý, Oberfalzer, to by chtělo hodně ostrou ruku, aby to fungpovalo. Topmáš Matonoha jako  oči kulící růžolící mladík mi taky nesedí. Ještě že jsou tam ty holky, ale celkově je to slabé a nepřijde mi to důvěryhodné. Asi jsem neprošel postačujícím brainwashingem. ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Po Samotářích a Kuličkách jsem se na další scénář Olgy Dabrowské moc těšil. A námět je to velmi dobrý a vtipný, použití brainwashingu k manipulaci s partnerem. Bohužel ztvárnit pak proměnu partnera uvěřitelně je věc druhá. A to se oběma dámám (režisérce a scenáristce) nepovedlo. Nakonec z toho vlastně vznikla taková až červená knihovna. Ostatně romantických komedií, kde věčný sukničkář najednou zjistí, že chce jen jednu (tu pravou), je na trhu nespočítaně. Mužské postavy se přepínají z rolí jako počítačové programy, naprosto neuvěřitelně. Proces usazení se notorického sukčnikáře probíhá naprosto jinak, ale rozhodně ne tak, že se z něj mávnutím kouzelného proutku stane zamilovaný študentík. Spoiler: Místo omšelého konce, kdy partnerka zjistí, že manipulace je vlastně špatná a uvědomí si vlastní selhání, by bylo lepší zvolit tvrdší realitu. Tedy, že se sukničkářem lze založit svazek z rozumu. Metoda brainwashingu by mohla být použita například na puberťáky, které chceme radikalizovat. Ovšem náhla proměna sukničkáře, který celá léta manipuloval, je nefunkční a schématická. Vůbec to nefunguje. Dabrowská mávnutím kouzelného proutku v jednu chvíli dělá z jedné postavy hvězdu a z druhé zakřiknutého monogamního ďiblíka. O pár minut později to zase prohodí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama