Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Že já se na tento film vůbec těšil. Popis zněl docela slibně, stopáž taky nepoukazovala na levný a tudíž zaručeně špatný film. Jakmile jsem v úvodních titulcích zahlédl Dolpha Lundgrena, trochu jsem zaváhal a zatušil, že to asi nebude to pravé ořechové. A skutečně, nebylo. Právě naopak. Jak mám filmy s tématikou cestování v čase rád, tady se mi taky zachtělo cestovat časem, ale nejlépe na konec filmu, protože to byl naprostý děs běs. Děj o ničem, kdy už jen záměr hlavního záporáka nebyl nijak dobře vykreslen. Předvídatelná, smysl postrádající blbost. Postavy o ničem, bez charismatu, kromě tedy věčně blbě koukajícího Lundgrena, který je ve všech filmech prostě stejný. Hodina a půl (nepočítaje asi 5 reklam mezi) utrpení, která mi ale překvapivě rychle utekla vzhledem k tomu, že nebylo jinak moc co dělat po prolenošeném deštivém dni. Ale ne, tady prostě nemůžu dát ani tu hvězdu, protože to byla skutečně hrůza, kterou držel nad totálním hnojem maximálně tak asi ne úplně nulový rozpočet. Zdejší celkové hodnocení odpovídá. ()

melloun odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by se v kolonce žánr objevovalo i kouzelné slůvko parodie, možná bych byl s hodnocením shovívavější. Vlastně ne, nebyl. Děj by se dal označit za celkem ucházející, ale způsob jakým byl natočen, za to by se styděl kde kdo už v 80. letech. Vyjmenovávat všechno co se nepovedlo, by bylo na dlouho. Stačí jen říci, že je to zasloužený odpad! ()

Reklama

Jack_F. odpad!

všechny recenze uživatele

Dát tomu odpad umí každý, ale nějak víc se o tom reozepsat asi nikdo....no, není divu. :D Lundgren se svými super plícemi si dá raději 7km výšlap, než aby jel na sněhovém skútru, to by bylo asi...no možná by to bylo ve scénáři, kdyby scénárista u toho nehulil brko. Tak nějak drogy vysvětlují na sebe zhuleně navazující scény ala buchta vystřelí borci do ksichtu světlici..bum prásk..střih a on ji najednou jen tak táhne nahoru po schodech..vážně v tu chvíli jsem odložil ředidlo a slíbil si, že čichat už nebudu. I když po závěrečné scéně jsem si říkal, že bych mohl alespoň začít pořádně chlastat. Tak jo nebudu to natahovat..tahle velesračka si nic jiného než odpad nezaslouží a to mám sci-fi rád. Jen snad jedině, že kdybyste přišli k obrazovkám v půlce filmu, tak byste si asi mysleli, že motorkářský gang chce ulovit jedinou buchtu nejspíš někde v Grónsku. Jo dobrý bundy... ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení ostatních jsem si říkal, že akční Sci-Fi nemůže být tak špatné, ale prvních pár minut mě přesvědčilo o opaku. Akční scény jsou zvládnuté tak strašně, že divák při ráně pěstí vidí, že pěst až k hlavě protivníka vůbec nedorazí. A to bohužel není zdaleka vše - říkal jsem si, že alespoň ta vesmírná loď nevypadá špatně, ale to jen do chvíle, než ukázali interiéry lodi - panely na můstku vypadaly hůř než v původním Star Treku a to už samo o sobě je strašné, protože Star Trek je z roku 1966. Dvě hvězdičky tedy dávám jen za ucházející děj a výkon Dolpha Lundgrena. P.S.: Na konci narušil celou časoprostorovou linii, kterou předtím upravoval, takže vlastně nic nezměnil, ne? ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Tak si dám rovnou takhle za tepla komentářík k týhle právě dokoukaný lahůdce. Mám rád akci i sci-fi a nemam nic proti Béčkům, ale tohle snad neni ani jedno z toho. Lundgren krom Ivana Draga a universála (který mu byly fakt šitý na míru) snad nic pořádnýho nenatočil a ani tady to neni lepší. Možná nutno přidat k dobru aspoň to, že je to asi jediná lundgrenovka, kterou jsem dokoukal do konce; no ale aby taky né když jsem si jí - já vůl - koupil ;-) A ještě možná dvojníka Morgana Freemana... No jdu si spravit chuť nějakou seagalovkou... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)

Reklama

Reklama