Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté,co policista zjistí,že za tajemné bestiální útoky na zvláště těžké zločince je zodpovědný jeho učitel a rádce,musí se rozhodnout mezi vlastním svědomím a loajalitou k šéfovi. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Stašne som sa pri tom nudil. Aj keď má tento titul len hodinu a pol musel som to pozerať na tri krát. Ja si kuknem hoci čo, od úvodnej predscény až po záverečné titulky, ale s týmto som mal vážne problém. Nemám moc rád anglickú kinematografiu, najmä takéto nízkorozpočtové snímky, čo prenikavo smrdia amaterizmom. "Mrazivá tma" je ukrutne nudný blábol. Krimi horror s ktorým sa neoplatí strácať čas. * ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný vizuál, sakra sympatický hlavný hrdina. Fantastické ozvláštnenie trochu škrípe ale pár hororových prvkov je podarených. A dokonca ani to uvažovanie nad spravodlivosťou neznelo najhoršie. Rozpracovanie "upírskej" tématiky na niečo viac však nedopadlo najlepšie... Pozeralo by sa na to dobre, aj keby to bola vačšia sprostosť... ()

Reklama

LaciLC odpad!

všechny recenze uživatele

Z prsta vycucaný dej, slabé prevedenie, nuloví herci. Ja som sa na tom už nevedel (nechcene) ani baviť. Tento film som v požičovni dlho prehliadal a keď som si nakoniec prečítal obsah, ktorý mimochodom vôbec nebol zlý, vyskúšal som ho a fakt som to trpko oľutoval. Škoda peňazí, škoda strateného času... ()

klima777 

všechny recenze uživatele

A proč by zrovna Cold and Dark měl být odpad? Dusivá, sychravá a temná atmosféra, braní spravedlnosti do vlastních (velmi podivných) rukou, pár úvah o životě a smrti. Bizarní, ale nikoliv zasluhující odsudek. 2,5* Stejný případ jako Černá vdova, pokud by režíroval někdo s kultovní pověstí, bodování by (nezávisle na výsledné kvalitě filmu) bylo mnohem vyšší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedná se o směsici krimi hororu, který stvořil mě blíže neznámý režisér Andrew Goth. Toto je jeho druhé dílo a opět to není nic světoborného. Začátek mi dost připomínal německé detektivky z již obehraným tématem o dvou detektivech z nich jeden je hodný a druhý zlý. Filmaři nám do toho namíchali i trochu tajemna s cizím parazitem a vyrváním srdcí z těl obětí. Už v mnoha filmech jsme viděli podobné téma i zmiňované prvky takže je zjevné, že nic nového pod sluncem nám nenabídli. Tento film si určitě víc jak 30% nezaslouží, protože jako horor za moc nestojí. Kdyby ovšem byl vedený pod krimi dal bych možná i víc. Pokud se na něho budete chtít podívat tak doporučuji přes den. Pokud by vás to totiž napadlo večer tak můžete usnout stejně jako já, když jsem to viděl poprvé. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama