Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý architekt Rob Lowe jede do Los Angeles navrhovat sídlo bohatého klienta. Ale komplikace a podivné problémy - počínajíce krysami v bytě a mrtvou sousedkou v posteli - dávají tušit, že něco není v pořádku... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podpriemerny a zabudnutiahodny film o mladom architektovi, ktory prisiel do Los Angeles aby navrhol istú stavbu bohatého klienta. Nahodou, herci hovorili v rozvinutych suvetiach, ktore logicky na sebba nadvazovali, dialogy mali hlavu - miestami dokonca aj patu, pekne stromceky tam boli, auticka ...... s odretymi usami sa to ako -tak udrzi v podpriemere 20 % ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Dívím se tomu vlažnému hodnocení - tomuhle já říkám thriller. Napětí od začátku do konce a i když dost často uhádnu kdo je pachatelem, nebo jak to skončí, tak tady to bylo jen na 50%. Sympatický je civilní výkon Roba Lowea, překvapivý je i James Belushi, zde v nezvyklé roli a za zmínku stojí samozřejmě také Dean Stockwell v roli nevrlého "pana domácího", kterého si nejspíš náležitě vychutnal. Přestože jde místy až o černou komedii, závěr je možná zbytečně protahovaný a vůči předchozímu ději poněkud brutálnější. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Místy mě ta absurdita celého filmu docela bavila, ale souhlasím, že čeho je moc toho je příliš. Navíc Rob Lowe nebyl nikdy úplně až tak moc můj oblíbenec, ale má to svoje momenty. Belushi tu hraje něco jiného než na co jsme u něj zvyklí, ale bavil mě tu nejvíc. Celkově hodně zvláštní film, ale za to jedno shlédnutí stojí.45% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Divný mix thrilleru a čiernej komédie o mladom architektovi, ktorý príde do Los Angeles kvôli práci a poserie sa mu všetko, čo sa posrať môže, aby sa to všetko nakoniec šťastne vyriešilo. Stretne pri tom kopu šialených alebo totálne jebnutých postáv a hlavný záporák je úplný kokot. Takú trápnu úlohu si fakt nezaslúžil. 3/10. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama