Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku

(neoficiální název)
  • USA The Slumber Party Massacre (více)
Trailer

Obsahy(1)

Osmnáctiletá Trish je sama doma, a tak se rozhodne pozvat holky na mejdan. Jedna z nich je nová a lepší než ostatní v basketu, takže ji tam holky logicky nechtějí, a než aby se nechala prosit, rozhodne se zůstat doma (což je náhodou hned přes ulici) se sestrou. Mezitím se ale uprchlý vrah pěti lidí rozhodne zúročit svojí náklonnost k vrtačkám a s jednou vyrazí přímo za holkami. A kdo jim pomůže než právě jejich vyvržená kamarádka... (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých klasickejších a otrepanejších amerických teen slasherov, pri ktorom nie je moc namieste sa zamýšľať nad reálnosťou spracovania, ale proste si ho užívať a pobaviť sa, čo bol aj pôvodný zámer filmu. Výsledný zostrih ma však ani v tomto smere nedokázal dostatočne naplniť. Ťažko zastaviteľný vrah s minulosťou maniaka a s obrovským vrtákom, po úteku z väzenia začína terorizovať skupinku mladých dievčat v opustenom dome bez rodičov. Študentská párty sa nestihne ani poriadne začať a už dievčatá musia brať do rúk nože. Klasická klasika svojho druhu s množstvom (na môj vkus) klasických lakačiek typu baf! (ruka kamaráta zozadu) a s vrahom, ktorému nevadí ani nôž zabodnutý v chrbte v tom, aby ďalej pokračoval vo svojej práci. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Zajímavostí na tomto slasheru je, že ho režírovala žena a vsadila do něj některé "inovativní" prvky, které se v horrorech obecně později začaly objevovat častěji a častěji. Kamenem úrazu však je, že v tomto filmu ještě tyto prvky nefungují a je tak vidět i podle místních komentářů. Docela vtipné momenty, které by v celkově nadneseném duchu působily na diváka pozitivně, zde vyloženě divákovi vadí a do filmu nesedí... Jednou se ale s humorem v horrorech (bohužel ...) muset začalo, a ne všechny začátky jsou dokonalé ... Každopádně vraha vidíme hned od začátku, víme z rádia kdo to je, používá fakt skvěle vypadající nástroj - obrovskou vrtačku, která měla snad údajně symbolizovat penis a vrtání do děvčat s ní pak akt lásky vyšinutého vraha ... Na začátku dostaneme docela slušnou porci nahoty, pak už se ale spíš jen chodí, nacházejí se mrtvoly, běhá se po baráku a garáži a divák se vlastně nudí. Bohužel gore scény se z 80% dějí mimo záběr nebo jsou střižené (dnes by se v tomto filmaři vyžili mnohem více ...). Celý film nudí debilními dialogy a jedinné, co je skutečně dobré je asi 5 minutový závěrečný masakr "zbytek dívek vs vrah" ... Ale ten již tak znuděného diváka nevytrhne z příšerné nudy, kterou ho tento mírně "průkopnický" horror celou dobu trápil ... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka která respektuje slashery jak jen může. Tohle je prostě parádní béčko které mě baví. Žádné přehnané kraviny, sympatické postavy, nahotinky a skvělý oddech. Mám poměrně rád celou sérii, a vždy si je rád pustím. Navíc vraždama se nešetří a vypadají poměrně slušně. Není to sice nic co by jsme 100x neviděly, ale je to prostě moje srdcovka. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Plusy: skromná minutáž, priamočiarosť (už v prvej minúte hlavná hrdinka vytasí svoje prednosti, v piatej prichádza prvá akcia vŕtačky a v 8. sa dievčatá sprchujú), skvelý záverečný súboj. Mínusy: necharizmatický otravný vrah (aspoň maskou mu bolo treba zakryť ten jeho hnusný ksicht), chýbajúca mytológia okolo vraha, nudná vata cca medzi 15. a 45. minútou. Priemerný dobový slasher. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tento filmek bych popsal jako raná léta slasheru. Snad nejstarší horor, který jsem zatím viděl, kde hrála důležitou roli nahota a atraktivita hlavních hrdinek - výjma typických exploi. Je pravda, že vrah byl trošku slabší, gore efekty tu nebyly prakticky žádné (ne že by mrtvol nebylo dost, ale kamera se jim prostě trochu zbaběle vyhýbala) a našlo by se i určitě plno dalších věcí, co by se daly vyčíst. Na druhou stranu, stopáž byla asi 75 minut a ostatní nedostatky přebyla krásná nahá těla (není nad rozhovorové scény v dámských sprchách), opravdu originální cool vražedná zbraň a konec. Sečteno podtrženo - já se vůbec nenudil a možná risknu i nějaký další díl. 65% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (11)

  • Robin Stille v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • V jednej scéne je možné v izbe Trish (Michelle Michaels) vidieť knihu "Rubyfruit Jungle" od spisovateľky Rity Mae Brown, ktorá je spoluautorkou scenára k filmu. (beso74)
  • Keď si Trish (Michelle Michaels) spomenie, že nechala zapnutý horák, vezme z neho kanvicu s kávou holými rukami, akoby ani nebola horúca. (Arsenal83)

Reklama

Reklama