Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Německá romantická komedie o ženě, která se musí rozhodnout mezi potřebami manžela, svou nečekaně úspěšnou kariérou a novou láskou. Irina vždy nasledovala svojho manžela Reinharda z jedného mesta do druhého. Teraz sú späť vo svojom rodnom meste, kde všetci priatelia majú rodiny a prácu - až na Irinu. A tak sa Irina rozhodne, že podnikne niečo aj ona sama, aby sa mohla realizovať. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Rychlé, nedramatické, předvídatelné, nenáročné na mozkové buňky. Přesně to jsem potřebovala a přesně to se mi od této německé romantiky dostalo. Nepřišlo mi to ani nijak zvlášť směšné, nebo připitvořené. Za mě fajn. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Frajer odletí do Ameriky a nechá doma frajerku, která záhy zjistí, že zdaleka není tak zajištěná, jak si myslela. Naštěstí je po ruce fešnej soused, kterej jí sežene fleka a ona mu za odměnu skočí do postele. Láska, chápeš. Když se pak z Améru vrátí ten frajer, co na ni má papír, tak zjistí, že mu ten papír je k hovnu. Romantika, chápeš. Kolem frajerky se mezitím motá neuvěřitelný panoptikum asexuálních mužatek, který má asi dotvořit zdání, že ona je tam za tu krásnou. A padají kreténský repliky typu, kdy ta krásná vleze na podzimně šedý rozoraný rumiště a užasle praví: "To je ale krásná zahrada." Takhle to dopadne, když máš na Youtube zaplý automatický přehrávání a nějak masochisticky si to chceš dát do konce. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama