Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezbedný míša poznává nové kamarády. Animovaný film natočený podle seriálu o medvědí rodince a jejích kamarádech. Malý Méďa se spolu s tatínkem vydává na výlet do přírody, s přespáním pod stanem. Tady se potkává s osamoceným malým divokým medvídkem, se kterým se hned skamarádí. Pozve ho k nim domů, kde spolu zažijí plno zábavy. Ovšem kde má medvídek rodiče? Když se dozví, že se jim ztratil, vydá se je Méďa spolu s dalšími kamarády hledat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +opravdu nenásilné -skutečná délka je o 10 min větší, málo písniček, český dabing, pouze pro děti od 3-6 let/// Pro předškolní děti je to dobrá látka, jak poznávat některé věci a jak se správně chovat. Dětem se to bude líbit. Čím jste starší, řádově 8,10,12 let, už vás to moc nebude bavit. Pro rodiče je tohle však smrtelná dávka a při filmu budou krvácet. Nebyl bych tak přísný, ale když můžu srovnávat s animákem Medvědí bratři, nemohu si jinak pomoci. Pro děti dobré (3*) pro odrostlejší to však není (1*), dávám tedy střed./// Celkem 37%/// ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Určené fakt iba pre najmenšie deti, pretože animáku chýba hlava i päta. Civilizovaný medveď, ktorý býva v dome ide do divočiny, aby poznával divoké zvieratá a aj divoké medvede, ktoré vedia tiež rozprávať. Až ma striasava, keď to píšem, kto mohol vymyslieť takú chobotinu. K tomu infantilný občasný humor a viacero zbytočných scén. Nepomáhal tomu ani otrasný český dabing. Áno, sú tam aj pozítívne veci, ako priateľstvo a poznávanie iných vecí, ako len tých z domu, aj animácia nie je z radu najhorších...len preto nejdem s hodnotením nižšie. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

jasně, příběh pro děti je to pěkný, ale z mědvědů, žijících v domě, oblékajících se jako lidi, živících se pečenými rybami a palačinkami, chodících stanovat do přírody; z mědvědů, kteří se na normálního medvěda dívají jako na nekultivovaného exota mám hodně divný pocit. ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, myslím, že tento typ filmů by měl hodnotit pouze divák, kterému tento film byl určen tj. děti. Pro dospělé to až tak záživné není, ale moje malá dcera (budou jí 3 roky) je z tohoto filmu přímo nadšená, takže dávám 4 hvězdičky. ()

RyonMathrin 

všechny recenze uživatele

Světlá výjimka mezi moderními pohádkami pro malé děti. Klidné příběhy, dlouhé záběry. Pro malé děti úžasná změna oproti většině soudobých animáků. Zápletky jsou jednoduché, primitivní, na první pohled nezáživné (setkání s divoce žijícím medvídkem, hraní si na kosmonauty s helmou z papírové krabice, kempování, rybaření s nečekanými úlovky, smažení palačinek…), ale pro dětského diváka perfektně podané: poeticky, klidně, a přitom odpovídajícím způsobem napínavě. Všechno to nikam neutíká, nikdo na nikoho nestřílí, nemusí používat žádné superschopnosti… Zaplaťpánbůh za takové pohádky. I z tohoto důvodu dávám pět hvězd. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Podle většiny odpůrců tohohle krásného animovaného dětského seriálu s medvídky kteří tu píší že děj postrádá smysl, asi mají děti přestat být dětmi nebo co. Já jsem ovšem zastáncem toho že dětství má být dětstvím i přesto že dospělým kteří zapomněli na to že byli dětmi také přijde dětská naivita hloupá, přesně takové má dětství totiž být nevinné. ()

Reklama

Reklama