Reklama

Reklama

Hamilton

  • Švédsko Hamilton (více)
Trailer

Tajný agent Carl Hamilton je pověřen úkolem zlikvidovat gang ruských pašeráků zbraní. Nebezpečným kontrabandem je řízená střela SS-20 s termonukleární hlavicí o síle 1,5 megatuny, která by Paříž, Washington či New York v jediném okamžiku změnila v popel. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dufal som, ze to bude taka lacnejsia Svedska variacia na Bonda. Alebo aspon napinavy spionsky film. Ale ono je to skôr detektivka zo spionskeho prostredia v ktorej sa nezazivne patra po nejakych paserakoch zbrani. Neustale sa tam keca a keca a keca a mna to proste strasne nudilo. Ked uz dôjde na akciu, tak je aspon kvalitne natocena, ale je jej veľmi málo. No a samotny Hamilton ma tiez sklamal. Aj ked ho hra charizmaticky Stormare, tak pôsobi úplne nevýrazne. Asi to bude tym, ze je mizerne napisany a po skonceni filmu ho ani neviem poriadne opisat. V akcnych scenach je schopny a to je tak vsetko, co viem o nom povedat. Takze vysledok je pre mna velka nuda. 4/10. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Afghánistán, Somálsko, švédské rakety a zbraně - a mezi tím lítá jeden agent. Akce je hodně málo a taková nijaká, spousta zbytečných, ukecaných scén, a co by člověka zajímalo, na to je ve filmu vyhrazeno pár sekund. Nelogické chování hlavního drsoně, kdy třeba ví, s kým má tu čest, a přitom nechrání, koho má... Celé to nakonec působí hodně lacině a televizně. ()

Reklama

Snakefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní (ne)hrdina (ne)hrající svůj part jako by měl neustale kyj v zadnici a příběh tak pitomý ze to skoro nevydychate. Hlavně oni tahají několikatunovou SS20 na dřevěných saních po sněhu po ruské prérii. Jsem se zase nechal zviklat zdejším, pro me tedy fakt nepochopitelnym hodnocením, ale možná že se panu režisérovi tady podařilo udělat z lidí úplné blbce. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli tohoto snímku se představí švédský rodák Peter Stormare, který před lety zakotvil v Hollywoodu a stal se vyhledávaným představitelem drsných, ke všem odhodlaných chlapíků, stojících často na okraji společnosti.. Děj snímku se neskutečně táhne, přehnanost akčních scén připomínají místy Jamese Bonda ve švédském provedení. Film je koukatelný, ovšem nic světoborného k vidění není a na zadek se filmový fajnšmejkr rozhodně neposadí ** ()

Lucky;) 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinovou stopáž filmu nechápu o nic víc, než místní hodnocení. Film se příšerně vleče, vůbec nemá spád. Přitom některý scéne jsou tak uměle natahované, že člověk neví, jestli je to víc k smíchu, nebo k pláči. Poslední půlhodina je navíc totálně přehnaná a nesmyslná. V tomhle žánru se prostě Skandinávci maj ještě co učit od Holywoodu... ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Švédsku (Enköping, Kiruna), Rusku (Murmansk) a Maroku (Ouarzazate). (GASTON73)

Reklama

Reklama