Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Art Jeffries (Bruce Willis) - agent FBI, byl nespravedlivě převeden na jinou práci, při níž se dostal do konfliktu s mocnou Národní bezpečností agenturou. Důvodem je devítiletý chlapec Simon geniální autista, kterého měl chránit. Dešifroval totiž přísně tajný kód Mercury, zřízení pro práci amerických zpravodajských služeb a fanatický šéf projektu Nick Kudrow (Alec Baldwin) je odhodlán zbavit se nejen malého luštitele, ale i všech nepohodlných svědků události. Art se Simonem se proto musí skrývat a v souboji se všemocnou mašinérií riskovat vše. Jeho jedinou nadějí v souboji s časem je Simonův výjimečný matematický talent, pomoc bývalého parťáka a sympatie dívky, kterou dvojice uprchlíků náhodou potkala. (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších filmů s Brucem Willisem. Sice má film celkem slušnej potenciál i když né zrovna originální, ale bohužel neni skoro vůbec využitej a nebýt Willise tak je to jenom tuctovej film, který by se jen těžko prosazoval. Co se týče herců, tak je Willis samozřejmě nejlepší, ale to neznamená že hraje nějak dobře, je to jen proto, že ostatní hrajou úplný hovno včetně Baldwina, ale ten si tam taky moc nezahrál, takže od něj se zázraky čekat nedaly a co se týče toho dětskýho herce, tak ten byl snad úplně nejhorší, svojí roli absolutně nezvládnul a nevěřil jsem mu ani jedno to jeho hekání nebo pištění a to jwe co říct, protože tam pištěl skoro celou dobu. Od filmu s Willisem a Baldwinem jsem čekal daleko víc ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Devítiletý chlapec dešifroval přísně tajný kod Mercury a stává se vysoce nepohodlným svědkem. Geniálně nadaného, ale autistického chlapce dostal za úkol ochránit agent FBI Bruce Willis. Brzy se i on dostává do konfliktu se zájmy vlády. Celkem solidně vystavěnému příběhu chybí nějaký ten moment překvapení. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pred deseti lety, kdyz jsem film videl, jsem se pomerne dost vylekal, jak muze dopadnout obycejna rodina kvuli jednomu telefonatu. Dneska uz to tolik nebastim, ale jako napinavy snimek dobry, napeti v tom bylo, ale casem, kdy se to prehouplo pres druhou pulku, sel cely film do pryc. Bohuzel, Bruce a deti nejdou dohromady. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snímek s jednoduchou filosofií, který si na nic nehraje a ctí pravidla žánru - a dovolí tak Bruci Willisovi předvést se ve stokrát osvědčené a léty prověřené roli statečného ochránce slabých a bezbranných. Tentokrát mu osud (nebo spíš scénář) přihraje do cesty Simona - malého autistu, kterého s profesionalitou a noblesou velkých filmových hvězd zahrál Miko Hughes. Pokud nemáte přehnané nároky, v podstatě všechno včetně očekávaných klišé funguje tak, jak má - a protože správní chlapi vždycky budou nedostatkovým zbožím, vidím to na slabší 4*. P.S.: Za normálních okolností bych na místě Stacey (Kim Dickens) cizího chlápka jen tak do svého bytu nepustila - i kdyby měl s sebou třeba deset malých chlapců … ale okolnosti tak docela normální nebyly - a mimo to: Přiznávám, že v případě Bruce Willise bych byla ochotná udělat výjimku. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento thrillerový snímek si jistě 60 procent zaslouží.Hlavně mám rád Bruce Willise(Smrtonosná past-tato série je má nejoblíbenější snad z Willisovy tvorby).Je zde víc skvělých herců-třeba ještě Alec Baldwin.Willis hrát umí a tento snímek o autistickém klukovi Simonovi potěší...Tento snímek má docela hodně akce a nemálo také hodně napětí.Proč ne?Pustil jsem si jej i dnes(po letech).Willis jako agent Jeffries je vcelku dobrý i sympatický.Tento film je trochu zvláštní(asi je to okolím a tím,že jde o thrilller). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (17)

  • Alec Baldwin sa v tomto filme objavil na základe zmluvného záväzku voči Universal Pictures. Už predtým z ich projektu vycúval a aby sa vyhol žalobe, musel zobrať film, ktorý mu ponúknu. Bol to tento. (Arsenal83)

Reklama

Reklama