Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben (PATRICK SWAYZE) a Lulu (MELANIE GRIFFITH) spolu chodili v roce 1982 a prožili opravdu báječný a vášnivý vztah. Asi proto se Lulu podřezala břitvou. Ben se odstěhoval, začal psát televizní scénáře, oženil se s krásnou psychoterapeutkou a snažil se zapomenout. Když se po šestnácti letech objeví Lulu na jeho prahu, znamená to pro Bena šok. Lulu má navíc pro svou lásku překvapení: po rozchodu porodila jejich syna a dala ho k adopci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je dost nechutná šílenost. Ještě že jsem to viděl ve čtyři ráno a bylo mi to tak nějak jedno. Swayze nikdy žádný herec nebyl a v tomhle dílku to jen potvrzuje. Neuvěříte mu ani ň. O Melanii Griffith je naprosto zbytečné psát, vypadá jak Barbie ( nemyslím rozměrově, myslím výrazově ) a z toho vyplývají její herecké schopnosti. Snad jen tu šílenost nemusí hrát, evidentně taková skutečně je. Chudák Antonio. Na druhou stranu budiš hercům částečnou omluvou, že zahrát takovou blbinu je skutečně oříšek. Scénárista by za tenhle příšerný škvár zasloužil přelámat ručičky. No peklo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Melanie a Patrick, koho by to nelákalo ? Čekal jsem to lepší, ale ať jsem dělal, co jsem dělal, za dvě, víc ani ťuk. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

No to je slátanina :D :D Něco tak příšerného jsem nečekala :D Hloupé dialogy, neskutečně ubohé výlevy 16let staré známosti a úděsné herecké výkony :D :D A nejhorší na všem byla ta hudba! Stále dokola to samé ukňourané pomalé romantické cosi, které v 90tých letech neskutečně frčelo a tady se tím přeřvával jakýkoliv herecký výkon, který mohl bez toho být asi ještě horší. Takže si z toho pamatuju vlastně hlavně tu příšernou hudbu, kterou ještě dlouho asi nedostanu z hlavy :( Nikdy více a ten film bych dala nejlépe spálit :D ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Nostalgie za Swayzem a trochu škodolibá zvědavost na Mel mě posadila k tomuto veledílu. Bylo to fakt smutné: Patrick ani na stará kolena nepřestane kvrdlat čelistí a partnerka čím je starší, tím víc se podobá mrkací panně. Hodně nevkusná záležitost, kterou by nevykonstruovala snad ani Steelová . ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama