Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Swayze hraje muže, který udrží pořádek i v nejdivočejším nočním klubu. Právě díky němu se zanedbaný podnik v malém městečku na Missouri promění ve vyhledávanou diskotéku, kde nikdo nemá strach. Přináší mu to i nepřátele. Chtějí si s ním vyřídit účty nejtvrdším způsobem. Když se jim to nedaří, spojí se s brutálním mafiánem, který ovládá celé okolí. Najednou proti sobě má mladíka, který se odmítá podřídit, i když cítí jasně hrozbu smrti. Road House přesvědčí příznivce Patricka Swayzeho, že je stejně skvělý karatista jako tanečník. Svědčí o tom nejenom divácký úspěch Harringtonova filmu, ale i další role Swayzeho v kriminálních filmech jako Break Point (Bod zlomu). (MGM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak za tuhle vlaštovku z konce osmdesátých let, která včera přistála v mým pokoji vážně dík. Jednoduchý děj s přímým tahem na bránu a charismatickým hlavním hrdinou, ach kde ty časy, tedy ty filmy jsou ? Zůstali někde v 80 letech a jen občas přiletí na návštěvu do naší televize a to je pak slávy na starým bělidle, když akci ještě nedělalo stopadesát programátorů, ale lidi, kdy rána pěstí, byla ránou pěstí a kdy nikdo neřešil, jestli hlavní hrdina kouří, chlastá a jestli biják bude vhodný pro celou rodinu včetně domacího zvířátka. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

S nostalgickým úsměvem na rtech hodnotím se zavřenýma očima, snímek je po pravdě na slušné tři hvězdy, já však dávám čtyři.. Lusknutím prstů jsem se vrátila zpět v čase, viděla jsem to totiž v době, kdy mi bylo -náct a to byl ten správný (pravý) čas.. Patrick Swayze a Sam Elliott jsou tu k zulíbání, Kelly Lynchové to sekne, no a ten prostý příběh mě bavil, jednoduché, přímočaré, přesto plně funkční, míněno pochopitelně mýma očima.. ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Pred 15ti lety se mi to nelibilo protoze sem mel plnou hlavu Arnolda a Sylvestra a Patrick Swayze pro me byl jenom chlapek co umi dobre tancovat. Kdyz sem to zkouknul pred nedavnem podruhy,musim konstatovat ze to je vybornej film. Uz kdyz sem videl ty zvucny jmena v titulkach mi bylo jasny ze to bude velice prehnany a poctivy Bcko. Swayze vzdycky z jednoho zaplivanyho pajzlu udela supr cupr podnik kam chodi smetanka aby mohl zvednout kotvy a odplout do dalsiho pochybnyho podniku kde odnaucuje lidi chlastat do nemoty a pak se prat na kudly. Jeho specialitou je vytrhavani ohryzku a tak z nej maji vsichni respekt. Teda az na mistniho gangsterskyho bosse co se nestiti niceho a ma po ruce armadu bouchacu ktera jako by vypadla ze hry Streets of Rage. Takze neni nouze o bitky a trochu ty krve az do konce filmu kterej konci slusnym masakrem. Byl sem velice prijemne prekvapenej ()

rt12 

všechny recenze uživatele

. Sice vše bylo anoncováno větou ,,myslel jsem, že jste větší", ale nijak mi to nepomohlo. Patrick mě jako ,,bijec" s východní filozofií nijak neuchvátil. Film sám o sobě neměl drive, vše bylo průhledné a přesně nalajnované tak jak to v Béčkových filmech je. Boj dobra proti zlu s milostnou zápletkou (nic proti, ale viděla jsem lepší). Ovšem figurku a prdelku měl k sežrání, za ní a hudbu ty dvě hvězdy. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Taková blbinka s Patrickem, který tu připomíná Ferdu Mravence neboť je: vyhazovačem, lamačem ženských srdcí, cvičí tai-či, zašívá si vlastní tělo a zvládá více či měně úspěšně zachraňovat nejdřív jen jeden bar, ale pak rovnou celé město uzurpované místním bossem. Ale ono se mi to líbí - za prvé pro atmosféru, jaká se nese barem (vyhazovači jsou teda kousci) včetně rokenrolu v podání slepého Jeffa Healeyho a za druhé pro Sama Elliota, který ač ve vedlejší roli, byl pro mě no.1 - sexy vyhazovač se stříbrnými vlasy v černých hadrech, s jizvou na zvláštním místě - no nekupte to! ()

Galerie (122)

Zajímavosti (17)

  • V malé roli ve scéně z baru se objevuje virtuózní bluesový kytarista a zpěvák Jeff Healey. (ČSFD)
  • Když se Dalton (Patrick Swayze) v Double Deuce poprvé staví na své obvyklé místo v rohu baru, můžeme na dřevěném sloupku za ním vidět vyřezaný nápis „Buddy's Corner“ („Buddyho roh“), což je odkaz na Swayzeho civilní přezdívku Buddy. (ledzepfan)
  • Auta, kterými jezdí James Dalton (Patrick Swayze), jsou Buick Riviera 1965 a Mercedes-Benz 560 SEC. (kostak)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Sequely od Sony

Sequely od Sony

13.07.2005

V Sony Pictures sa pomaly trhá neveľké vrece, z ktorého sa na nás v najbližších rokoch vysypú hneď tri pokračovania k známym filmom. Začnime najmenej zaujímavým - ROAD HOUSE 2: LAST CALL, ktorý bude… (více)

Reklama

Reklama